CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu isimleri belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Merkez Yönetim Kurulu belirlendi.Trabzonlu Akif Hamzaçebi Chp Genel Sekreterliğİ görevine getirildi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 10:52
CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu isimleri belli oldu

CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu isimleri belli oldu. Bülent Tezcan, Haluk Koç, Öztürk Yılmaz, Akif Hamzaçebi, Gamze İlgezdi ve Aykut Erdoğdu gibi isimlerin bulunduğu Kemal Kılıçdaroğlu yeni A takımında, Tuncay Özkan da yer aldı. Parti Örgütünden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Bülent Tezcan, Genel Sekreterliğe ise M. Akif Hamzaçebi getirildi.

Diğer alanlardan sorumlu isimler ise şu şekilde:

"Ar-Ge-Bilim Yönetim ve Kültür Platformu-Fethi Açıkel, Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim- Tuncay Özkan, Bilgi ve İletişim Teknolojileri - Onursal Adıgüzel, Dış İlişkiler - Öztürk Yılmaz, Doğa hakları - Gülizar Biçer Karaca, Ekonomi Politikaları-Aykut Erdoğdu, Eğitim Politikaları - Lale Karabıyık, Halkla İlişkiler - Gamze Akkuş İlgezdi, Hukuk Politikaları - Muharrem Erkek, İdari ve Mali İşler - A. Haluk Koç, İnsan Hakları - Tekin Bingöl, İşçi Sendikaları - Meslek Odaları ve Siviltoplum Kuruluşları-Veli Ağbaba, İşveren Sendikaları ve Odalar - Çetin Osman Budak, Kamu Diplomasisi - Ünal Çeviköz, Sosyal Politikalar - Faik Öztrak, Yerel Yönetim Politikaları - Seyit Torun" 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.