Cora,hem ülke genelinde hem de Trabzon'da büyük bir başarı elde edilmiştir

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih CORA,seçim sonuçlarını değerlendirdi.

01 Nisan 2019 Pazartesi 15:33
Cora,hem ülke genelinde hem de Trabzon'da büyük bir başarı elde edilmiştir

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih CORA yaptığı açıklamada ,

Bir seçimi geride bıraktık!

Mahalli İdareler seçimlerini ülke olarak demokratik bir olgunlukla tamamladık.

Milletimiz sandıkta tercihini yapmıştır. Her zaman söylediğimiz gibi engin bir ferasetle karar vermiştir. Sandıktan çıkan her bir sonuç önemli bir mesajdır. Kazandığımız ve kaybettiğimiz belediyeler vardır. Bazı yerlerde belediye başkanlığını kaybedip belediye meclisini kazanırken, bazı yerlerde de tam tersi olmuştur.

AK Parti yine birinci olmuştur.

Seçim sonuçlarını partilerin aldığı oy oranlarına göre değerlendirdiğimizde AK Parti %45 oy ile bu seçimde de sandıktan açık ara birinci çıkmıştır.

Cumhur İttifakı (AK+MHP) olarak %51 oy ile 50 il 681 ilçede belediye başkanlığını kazandık.

Bir başka ifade ile hem ülke genelinde hem de Trabzon'da büyük bir başarı elde edilmiştir.

AK Parti, milletinin iradesini herşeyin üzerinde gören bir partidir. Milletimizin kararına her zaman saygılıyız. Bu seçim sonuçları itibarı ile; girdiğimiz gönüllere layık olmaya çalışacağız, giremediğimiz gönüllerin de bize verdiği mesajı iyi analiz ederek, eksiklerimizi tamamlayacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kişi ayırt etmeksizin, bize destek veren ya da vermeyen bütün hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız.

Seçim sonuçları üzerinden bir meşruiyet tartışması başlatılmaması en büyük kazanım oldu. Herkes genel seçimleri hedef gösterdi. Önümüzde bu manada 4,5 yıllık seçimsiz geçecek bir dönem vardır. Eksiğimizi aksağımızı gidereceğimiz bir süreçtir. Şimdi, el ele, gönül gönüle vererek ülkemize, Trabzon'umuza ve milletimize hizmet etme, büyük Türkiye hedefi doğrultusunda omuz omuza yürüme zamandır.

Milletimizin teveccühü ile kendilerine görev tevdi edilen başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılı hizmetlere imza atmalarını diliyorum.

Bu doğrultuda seçim sonuçları ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz için hayırlı olsun.

Teşekkürler Trabzon

Teşekkürler Türkiye

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.