Cora:Kandil'i yerle bir edeceğiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Sürmene ve Yomra’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle hemşehrilerinden 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 12:51
Cora:Kandil'i yerle bir edeceğiz

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, ”Türkiye’nin lider ülke olmak için emin adımlarla ilerleyişinin kimse durdurmayacaktır. Son yıllarda PKK, PYD, YPG, DHKP-C ve FETÖ gibi alçak örgütlerin ülkemize topyekûn hücum ettiklerini görüyoruz. Terör örgütleri küresel güçlerin taşeronudur. Gidişatımızı durdurmak için hepsi birer aparattır. Bunu herkes biliyor. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye 16 yılda önemli reformlar gerçekleştirmiş, vesayet organları ile mücadele etmiş, teröre pabuç bırakmamıştır. Envai çeşit terör örgütü ile mücadele ettik. Kararlı durduk, pes etmedik. Korkmadık geri çekilmedik. Şimdi bu mücadeleden geri dönmemizi istiyorlar. Teröre yardım ve yataklık yapan, iç savaş çağrısı yapan ve bu suç İle yargılanan birisine dışarı çıksın diyorlar. Afrin’de zafer kazanmış bir komutanın apoletlerini sökmekten bahsediyorlar. Bizi terörle mücadelede yıldırmak, geri koymak istiyorlar. Bugün apolet sökme tehdidini yaparak komutanlarımıza saldırıp hakaret edenler terörle mücadele etmemizi istemeyenlerdir. Milletimiz destek verecek biz de terörle mücadeleyi yarım bırakmayacağız.” dedi.

Kandil’i yerle bir ederek terörün kökünü kazıyacaklarını ifade eden Salih Cora, “Tek hedefleri var Türkiye’yi durdurmak. Terörle mücadele etmemizi istemiyorlar. Kandil’e girmemizi, orayı yerle bir etmemizi istemiyorlar. Terörü kökünden kazımak, bu ülkeye huzuru, barışı, güveni tesis etmemizi istemiyorlar. Terörle mücadelemiz yarım kalsın istiyorlar. Onlar ne derse desin, isteseler de istemeseler de yolumuzdan geri dönmeyeceğiz. Kandil’i yerle bir edeceğiz, Kandil’de Türk bayrağı dalgalanacak. Sincar’ı da başlarına yıkacağız. Terör ile bu toprakların geleceğine ipotek koyamayacaklar. Milletimizin duaları, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesi ve onun dava arkadaşları ile Türkiye bu beladan kurtulacaktır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.