Cumhur İttifakı sokağa çıktı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç,Cumhur İttifakı milletimizin ortak talebidir

08 Şubat 2019 Cuma 16:04
Cumhur İttifakı sokağa çıktı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı tekrar hayata geçiren AK Parti ve MHP cuma namazından sonra yürüyüş gerçekleştirdi.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti il ve ilçe teşkilatları mensupları, MHP il ve ilçe teşkilatları ve Ülkü Ocakları'nın tam kadro katıldığı yürüyüş, Cumhur İttifakı'nın gövde gösterisine dönüştü.

Uzun Sokak'tan başlayarak  Meydan Parkı'na kadar ellerinde Türk Bayrakları'yla yürüyen kortej, burada basın açıklaması yaptı.

CUMHUR İTTİFAKINI  HALKIMIZA İYİ ANLATMALIYIZ

Yürüyüşte bir açıklama yapan Başkan Genç, "31 Mart seçimlerinde AK Partimizin, Milliyetçi Hareket Partisi'yle kurduğu cumhur ittifakı milletimizin ortak sesi olmuştur." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Milletimizin en büyük beklentisi seçim sürecinde Cumhur İttifakının tekrar hayat bulmasıydı. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli her türlü taarruza ve algı operasyonuna rağmen Cumhur İttifakına  hayat vermişlerdir. Bize de bu zaman diliminde düşen görev Cumhur İttifakını en güçlü şekilde, en iyi şekilde halkımıza anlatmaktır. Bizler Cumhur İttifakı'nı layıkıyla halka anlatamazsak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmemiş oluruz. Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum herkesin malumudur. Bu durum aynı zamanda üzerimize düşen sorumlulukları ve görevleri daha da ağırlaştırmaktadır. O nedenle görevimizin ve sorumluğumuzun çok iyi bilincinde olacağız. Asla işimizi savsaklamayacağız ve Cumhur İttifakı'nın seçimlerden zaferle çıkması için cansiperane çalışacağız."

"BİZİM TÖKEZLEMEMİZİ BEKLİYORLAR"

"Bu iş ihmalkârlığa gelmez. Eğer bir boşluk bırakırsak, şunu bilin ki, yerimizi hemen dolduracak güçler pusuda beklemektedir. Bizim düşmemizi, tökezlememizi bekliyorlar. Bunun bilincinde olmalıyız. Ülkemizin beka meselesi ortada dururken bunun aksi de düşünülemezdi zaten. Bizzat milletimizin vicdanından yükselen sesle ortaya çıkan Cumhur İttifakı ben inanıyorum ki, 31 Mart yerel seçimlerinden galibiyetle çıkacaktır. Artık öyle bir noktada bulunuyoruz ki, Türkiye'mizin kaderi Cumhur İttifakı'nın kaderiyle birleşmiştir. Türk milletinin talebi ve arzusu olan Cumhur İttifakını tekrar hayata geçiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bir kez daha teşekkürlerimizi, şükranlarımızı iletiyorum." diye konuştu. Başkan Genç, yürüyüşe katılanlara kırmızı gül hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.