Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da Ak parti aday tanıtım törenine katıldı.

11 Ocak 2019 Cuma 15:58
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Trabzon'da  31 Mart 2019 Yerel seçiminde  AK Parti Trabzon belediye başkan adayları tanıtım törenine katıldı.Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım törenine partililerin ilgisi büyüktü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu "Bugün Trabzon içni çok özel müstesna bir gün. Şehrimiz Ankara, İstanbul, İzmir’den sonra sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile adayların açıklanacağı 4. İl olmanın gururunu yaşıyor. 31 Mart’ta yapılacak seçimler Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi içinde ilk yerel seçimler olması bakımından ayrı bir önem taşımaktadır. 16 yıllık AK Parti iktidarının 2019 yerel seçimleri le taçlandıracağımız seçimlerin arifesindeyiz. Gönül Belediyeciliği.. Yani insanımızın kalbine, gönlüne dokunan belediye hizmetleri. Dışlayıcısı, ötekileştirişi değil kucaklayıcı kapsayıcı bir belediye.. Ulaşılabilir bir belediye yönetimi.. Allah nasip eder, 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Bakanlığını görevini üstlenirsek Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini nisanlarımıza yaşatacağız. Bugün bu buluşmanın benim için apayrı önemi ve anlamı var. Çok sevdiğim şehrime Büyükşehir Belediye Başkanı olma iddiasıyla dönmüş olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Yıllarca ülkemin 4 bir köşesinde hizmet ettim. Ankara’da görev yaptım. En son olarak Van’da Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet verdim. Mevlam nasip etti, kendi şehrimize güzel insanlarımıza hizmet etmeye geldik. Sokak sokak kapı kapı dolaşıp gönüller yapmaya geldik. 786 bin hemşerimizi kucaklamaya, bu şehri imar etmeye, daha mutlu insanları yaşadığı şehre dönüştürmeye geldik. Partimizin bugüne kadar kazandırdığı büyük hizmetler büyük projeler hepimizin malumu… Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak belediyecilik anlamında daha kat edecek mesafe ve yürütülmesi gereken hizmetler var. Trabzon’u bir marka şehir, prestij şehir ve tam bir büyükşehir yapmaya talibiz. ulaşım ağları, turizm, kentsel dönüşüm, tarihi mekanlarının restorasyonları, yeni yaşam alanları, istihdam alanları ve insanımızın gönlüne dokunan belediyecilik anlayışıyla şehrimizi Cumhuriyetimizin 100. Yılına inşallah hazırlayacağız. Karıcı değil, yapıcı olacağız. Nezaketten, tevazudan asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı OrhanFevzi  Gümrükçüoğlu: TTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, “Biz hep beraber aslında 82 milyon yurttaşımız, vatandaşımız cefakar Trabzon’umuz, 25 yıl önce belediyeciliğin üstadı duayeni olan Cumhurbaşkanımız devlet başkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birikte yola çıktık. Onun çalıştığı gibi 24 saatin 24’ünde de hizmete hazır olmaya, önemli özen gösterdik. Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 tarihinde Trabzon’umuzda ki büyükşehir belediye başkanlığını, 18 ilçede Cumhur ittifakıyla ön görülenler dahil olmak üzere kazanmaya hep beraber söz veriyor muyuz? Allah hepinizden razı olsun. Biz genel başkanımız gibi, devlet başkanımız gibi iftarımızda yemeğimizde vatandaşımızla olduk. Sokak iftarlarıyla garibimizle birlikte olduk. Bu bayrak yarışı olduğunu, bende daha iyi hizmet edeceğine kani olduğum Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Murat Zorluoğlu gibi diğer belediye başkan adaylarımızın aynı takım ruhuyla hareket edeceğini burada Cumhurbaşkanımız üzerinde arz ediyorum. Hiçbir zaman kırgınlık, küskünlük olmayacak. Bugün karşılarken kendim seçerek afişini astığım gibi sayın Cumhurbaşkanıma, devlet başkanıma, Trabzon sizinle diye arz ediyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ismi anons edildiğinde büyük bir alkış tufanıyla kürsüye geldi. Soylu, “Eğitimden sağlığa, ulaşımdan güvenliğe bu ülkede tarihi dönüştürdünüz. Bunu yaparken hem zihniniz, hem de uğraşınızın bir tarafı bu güzel şehir oldu. Trabzon’a da güzel hizmetler verdiniz. Trabzon7a milletvekili olduğumda bu şehri Türkiye standartlarının üstünde olması için ortaya koyduğunuz irade hem bizim hem de çalışma arkadaşlarımın işini kolaylaştırdı. Şimdide inşallah 2019 Mart seçimlerinde de Trabzon’a, burada ki dava arkadaşlarınız, inanıyoruz ki güveniyoruz ki Türkiye’de diğer vilayetlere bir şey söylemek istemem ama Trabzon’dan buradan alacağınız güç önümüzde ki 4,5 yılda sizi hem dünyada hem de Türkiye’de o kadar güçlü işler yaptıracak. Bugünün çok önemli bir başlangıç olacağını ifade ediyor, teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim davamız hizmet davasıdır bizler Trabzon'a 30 katrilyon yatırım yaptık

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,Bizde uzaktan sevmek olmaz dedik 5 aylık aranın ardından sizlerle hasret gidermeye geldik. Bugün bir kez daha siz Trabzonlu hemşehrilerimle özlem gidermenin bahtiyarını yaşıyorum. Burada Trabzon’un tüm ilçelerinde ki, mahallelerindeki vatandaşlarıma en kalbi selamlarımı iletiyorum Kısa bir süre önce Karadeniz’in azgın dalgaları arasında ahirete intikal eden balıkçı kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Trabzon Belediye Başkan adayımızda biraz sonra birlikte huzurlarınızla olacağımız ilçe adaylarımızı gönülden kutluyorum. İnşallah son 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Trabzon yine kendine, tarihine, asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Trabzon ile beraber bütün Karadeniz’in dosta güven, demokrasi düşmanlarına korku verecek bir oy oranı ile tercihlerini AK Parti’nin Gönül Belediyeciliğinden yana kullanacaklarına inanıyorum. Trabzon’a her geldiğimde şu muhteşem manzara ülkemizin ve milletimizin geleceği hususunda bizlere çok büyük umut aşılıyor. Sizlerden bu heyecanı Karadeniz gibi set vurulamayan bu coşkumuzun 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar devam ettirmenizi bekliyorum. Trabzon ile yine el ele gönül gönüle verecek, her zamankinden daha çok çalışarak daha çok koşturarak ve inşallah bir kez daha AK Parti’nin zafer sancağını şehrimizin tepesinde dalgalandıracağınıza inanıyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İktidarlarımız döneminde Trabzon'a 30 katrilyon yatırım yaptık. Geçmişe bir bakın acaba laftan başka ne yapmışlar? Trabzon'a çağ atlattık dedi.

100 günlük yatırım programımızda Akçaabat ve Avni Aker millet bahçesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Alıcaksınız çocuklarınızı ailenizi millet bahçesine hep beraber gideceksiniz. Sahilde yaptığımız külliye en büyük killiye olacak. Trabzon şehir hastanemiz ise ihale aşamasında. 1.3 kattirilyon maliyeti olan Kanuni bulvarı ve akyazı sahil yollarının bağlantısını da seney bitiriyoruz. Hiç merak etmeyin. Zigana Dağı'nın bağlantılarını bu yıl tamamlıyoruz. Trabzon Ercincan arasındaki hızlı tren ağını da yaparak Trabzon'u hızlı tren ağına ekliyoruz. Of Çaykara arasında yaptığımız projeyle vadinin seyri değişti. Şimdi 8 tabiat parkında gerekli çalışmaları da yapıyoruz. Bakanlığımız da bunu takip edecek. İşverenlerle yüksek öğrenim mezunlarını buluşturmak için 10-12 Mart tarihlerinde Trabzon kariyer günleri fuarı düzenliyoruz. Sadece dönüştüremediğimiz tek alan ülkemizdeki muhalefetin zihniyetidir. Türkiye prangalarından tek tek kurtulsada tek parti zihniyetinin düşüncesinden kurtulamamıştır. CHP hala darbe dönemlerine takılıp kalmıştır. Hala vesayetçilerden medet umanlarla karşı karşıyayız. Bunlarda yalan bol. Çarpıtma ve yalanlarla siyaset gemisi yürütmeye çalışanbir CHP görüyoruz. Buzamana kadar partimiz ve şahsım adına attıkları yalanlar boşa çıksa da vazgeçmiyorlar. Söyledikleri iftiralar nedeniyle onlarca kez tazminata mahkum oldular. Attıkları iftiraların altında ezilmekten kurtulamadılar. Bunlar da kendilerini değişmek yerine yalanlara devam ediyoruz.  Adı yalancı çobana çıkmış genel başkanlarını düzeltmek yerine aralarında para toplayıp mahkum olduğu tazminatları ödüyorlar. Oysa yalanı terketseler hem parti rahatlayacak hem mahkemerl hem de millet arahatlayacak. Yalan yerine fikir üretseler Türkiye'ye karı olacak. Biz meclisimzde böyle bir parti istemiyoruz.  Bizim görevimiz millete hizmet ederken selamette yürümek daima dürüst olmak. Biz samimi olursak CHP'nin de avanelerinin de yalanları hiç bir işe yaramayacaktır. Karşımızdaki illet ittifakına karşı zaferimizi şimdiden görebiliyorum. Son 16 yılın kazanımı için bu seçim çok önemli. AK Parti'nin kazanması demek Türkiye'nin kazanması demektir. Bunun sorumluluğunda gece gündüz gayret göstermenizi istiyorum. Seçmen listeleri askıya çıktı mutlaka kontrol edin. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Trabzon belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu .

AKÇAABAT  Ak Parti Belediye Başkan adayı, Osman Nuri Ekim

ARAKLI  Ak Parti Belediye Başkan adayı, Recep Çebi

ARSİN Ak Parti Belediye Başkan adayı, Sait Gürsoy

BEŞİKDÜZÜ Ak Parti Belediye Başkan adayı, Harun Demirci 

DERNEKPAZARI Ak Parti Belediye Başkan adayı, Mehmet Aşık 

DÜZKÖY Ak Parti Belediye Başkan adayı, Yılmaz Ankara  

ÇAYKARA Ak Belediye Başkan adayı, Hanefi Tok 

HAYRAT Ak Parti Belediye Başkan adayı, Salih Öztel 

KÖPRÜBAŞI Ak Parti Belediye Başkan adayı, Ali Aydın  

MAÇKA Ak Parti Belediye Başkan adayı, Koray Koçhan 

OF Ak Parti Belediye Başkan adayı, Salim Salih Sarıalioğlu 

ORTAHİSAR Ak Parti Belediye Başkan adayı, Ahmet Metin Genç 

SÜRMENE Ak Parti Belediye Başkan adayı, Rahmi Üstün 

TONYA   Ak Parti Belediye Başkan adayı Osman Beşel

VAKFIKEBİR Ak Parti Belediye Başkan adayı, Muhammet Balta 

YOMRA Ak Parti Belediye Başkan adayı, İbrahim Sağıroğlu

Ak Parti Çarşıbaşı ve Şalpazarın'dan aday çıkarmazken Cumhur ittifaki yaptığı Mhp'nin adaylarını destekleyecek 

ÇARŞIBAŞI  MHP Belediye Başkan adayı   Mümin  Nuhoğlu

 ŞALPAZARI MHP Belediye Başkan adayı  Refik Kurukız

Son Güncelleme: 12.01.2019 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.