Derdim koltuk değil hizmet

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu,Derdim koltuk değil hizmet dedi.

24 Mart 2019 Pazar 11:26
Derdim koltuk değil hizmet

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın iki gün sürecek Trabzon programına eşlik edecek. Zorluoğlu, Bakan Turhan’ın ilk gün programlarında, muhtarlar buluşması sonrasında, Tonya, Şalpazarı ve Akçaabat’ta yürütülen seçim çalışmalarında yer aldı. 

Büyükşehir belediye başkan adayı Zorluoğlu, sabah saatlerinde kente gelen Bakan Turhan ile birlikte ilk olarak, AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği muhtarlar buluşmasına katıldı. 

Burada konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, muhtarlığın yerel yönetimde en önemli ve zor görevlerden biri olduğunu, muhtarların hizmet ettikleri kişilerle her gün bir arada bulunduklarını söyledi. Muhtarların, vatandaşların her türlü sorun ve taleplerinin ilgili makamlara ulaştırılmasında çok önemli görevler üstlendiğine işaret eden Turhan, görevlerini yerine getirmek için büyük emek harcayan muhtarlara teşekkür etti.  

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu’nun da hazır bulunduğu buluşmada konuşan Murat Zorluoğlu ise, sabırsızlıkla beklediği 1 Nisan’ı, başkanlık koltuğuna oturmak için değil, Trabzon’a hizmet edebilme heyecanı duyduğu için beklediğini ifade etti. Konuşmasının devamında yönetim anlayışından ve projelerinden de özetle bahseden Zorluoğlu, muhtarların gücüne ve desteğine de sonuna kadar güvenip inandıklarını dile getirdi.

Daha sonra Bakan Turhan ve Cumhur İttifakı mensuplarıyla Tonya ilçesine geçen Zorluoğlu, burada da vatandaşlarla buluşma programının ardından ilçe seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Tonya’daki temasları sonrası Şalpazarı’nda hemşehrileriyle bir araya gelen Turhan’ın yanında yer alan Zorluoğlu, buradaki hitabında, yönetim anlayışına dair bilgiler verdikten sonra, büyükşehir belediyesi olarak kapılarının da gönüllerinin de Şalpazarı halkına sonuna kadar açık olacağını kaydetti. 

Eşi Sevcan Zorluoğlu'nun da programa katılarak  kendisine destek verdiği Zorluoğlu, konuşmasının sonunda Şalpazarı’nda yol sorunu olduğunu bildiğini ifade ederek, konunun Trabzonlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın uhdesinde kısa sürede çözüme ulaşacağına inandığını aktardı.

Akşam saatlerinde önce Akçaabat’ta ardından Ortahisar’da düzenlenen iki ayrı toplantıda şoför esnafıyla bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, bu programlarında da eşlik eden Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, şoför esnafına yönelik değerlendirmelerinde kentteki tüm kesimlerle olduğu gibi ulaşım alanında hizmet veren şoför esnafı ve temsilci odalarla da her zaman istişare içerisinde çözüme yönelik adımlar atacaklarını dikkatlere sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.