Düzköy’de Köroğlu sesleri yükseliyor

Trabzon’un Düzköy İlçesinde yerel seçim çalışmaları hareketlilik kazandı.Adaylar arasında Süleyman KÖR'ün adı öne çıkıyor.

30 Ağustos 2018 Perşembe 10:13
Düzköy’de Köroğlu sesleri yükseliyor

Trabzon’un Düzköy İlçesinde yerel seçim çalışmaları hareketlilik kazandı. Adaylar arasında Süleyman Kör’ün adı öne çıkıyor. Yaklaşık 12 yıldır yöneticilik yapan, çalıştığı bütün kurumlarda fark yaratan Kör, hem bakanlık tarafından ödüllendirilmiş hem de toplumun takdirini kazanmış  bir eğitimci . Düzköy’de oy potansiyelinin fazla olduğu Çayırbağı Mahallesi’nin köklü ve sevilen ailesi olan Köroğlu sülalesine mensup olması ,8 yıldır Düzköy ilçe Merkezinde çalışması ve ikamet etmesi ,çevreyi iyi tanıması,girişkenliği ,insanlarla iletişim, becerisi,gülen yüzü ve pozitifliği Düzköy halkını her yönü ile kucaklayacak bir birikime sahip olması  Süleyman Hoca’yı öne çıkartıyor.

Ortaya koyduğu söylemleri,tutum ve davranışları  hem Ak parti hem de Milliyetçi Hareket Partisi seçmenleri tarafından olumlu karşılananan Süleyman Kör , hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçesine iyi hizmet etmek adına çok sevdiği görevinden istifa ederek yola çıkmaya hazırlanıyor.

Hafız Mehmet Ofluoğlu Ortaokulu Müdür yardımcısı  Süleyman Kör, aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen Türk Eğitim Sen Düzköy İlçe Başkanlığı ,Trabzon’u Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek Haçkaspor Futbol Kulübünün Asbaşkanlık görevlerini de başarı ile yürütüyor.

 Devlet Memuru olduğu için görüş beyan etmeyen Süleyman Hoca Hangi partiden siyaseti girer bilmiyoruz ama Düzköy’deki siyasi dengeleri değiştireceğe benziyor.Bizde Kendisine başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme: 30.08.2018 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fehmi köroğlu 2018-08-30 13:03:42

Çok iyi bir seçim olur hoca bu işi düzköyü ve civarında ki bütün mahalleleri en güzel ve en eşit şekilde yöneteceği ne güvenim sonsuz Allah yolunu açık eylesin hocam

Avatar
kalsın 2018-11-21 16:34:23

Körler sağırlar birbirini ağırlar.....hepinize yakışır ....köroğlu olduktan sonra ne fark eder.....inatlaşıpta Haçka'ya kaptırmayın başkanlığı .....