Genel merkez uzlaşı istiyor

CHP İl Başkanları toplanıyor, gündem maddesi kongre

16 Ağustos 2019 Cuma 09:44
Genel merkez uzlaşı istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 81 ilin il başkanı Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla buluşacak ve iller için yol haritası çizilecek. Genel Merkez uzlaşı istiyor

KONGRELERDE UZLAŞMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün başlayacak ve 3 gün sürecek toplantıyla birlikte il başkanlarını bir araya getiriyor. Nevşehir’de yapılacak ve 81 ilin il başkanının katılacağı toplantıda Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’un da olacağı öğrenilirken Kılıçdaroğlu, il başkanlarına kongrelerin uzlaşmayla yapılması için çağrıda bulunacağı kaydedildi.

DEĞİŞİM SESLERİ

Parti yetkilileri tarafından kongre takviminin ekim ayında başlayacağı açıklanırken genel başkanlık ve parti meclisi seçiminin 2020 yılının nisan veya mayıs ayında yapılması öngörülüyor. Kongrelerle birlikte “CHP’ye oy vermeyen kesimlere açılma” stratejisi gereği kadrolarda değişime gidileceği ifade ediliyor. Trabzon il başkanlığı için kulisleri şimdiden hareketlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.