Genel merkeze Canalioğlu baskısı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak, CHP Genel Merkezi’ne Trabzon eski Belediye Başkanı ve Trabzon eski Milletvekili Canalioğlu’nun aday gösterilmesi konusunda büyük baskı var.

29 Kasım 2018 Perşembe 09:24
Genel merkeze Canalioğlu baskısı

MAİL VE MEKTUP YAĞMURU
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak CHP Genel Merkezi’nin Trabzon eski Belediye Başkanı ve Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun aday gösterilmesi konusunda mail ve mektup yağmuruna tutulduğu öğrenildi.

GENEL MERKEZ KULAK TIKAMAZ
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Trabzon’da Büyükşehir ve bütün ilçelerde çok iddialıyız. Seçimi de kazanabilecek güçteyiz. Genel Merkez Trabzon’dan gelen talepleri şeffaf şekilde değerlendirecek ve bu sonuca göre adayımız belli olacak. Genel Merkezimiz taleplere kulak tıkamaz” dedi.

İTHAL ADAY OLMAYACAK
CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ise, “Partimiz Trabzon’da halkın takdirini ve desteğini görecek bir adayı kamuoyu ile paylaşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesin gönlü rahat olsun, ithal bir aday da çıkartmayacağız. Volkan Canalioğlu’na da kapımız açıktır” şeklinde konuştu.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.