Gümrükçüoğlu oyunu kullandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu oyunu verdi.

24 Haziran 2018 Pazar 14:33
Gümrükçüoğlu oyunu kullandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunu Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’ndeki Hasan Ali Yücel İlkokulu’nda kullandı. Gümrükçüoğlu, “Sonuçlar hayırlı olsun, iyi ki demokrasi var” dedi.

Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamalarada bulunan Gümrükçüoğlu, seçimlerin demokrasinin en güzel tezahürü oldupğunu söyledi. Yurt genelinde olduğu gibi Trabzon’da da insanların özgürce sandık başına gittiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “24 Haziran 2018 seçimlerinde, tüm ülkemizde ve Trabzon’umuzda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliğini seçimini gerçekleştirmekteyiz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Trabzon’umuzda da tam demokratik bir ortam içinde insanlarımız siyasi tercihlerini yapmaktalar. Demokrasinin en güzel tezahürü olan seçimlerin ülkemize, Trabzon’umuza, aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor; devletimizin, milletimizin, bayrak ve vatanımızın bu güzel demokratik tezahür ile birlikte çok daha ileriye, çok daha güzel günlere yürüyeceğine inanıyorum. Sonuçlar ‘hayırlı olsun’ diyorum. İyi ki demokrasi var” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.06.2018 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.