Güney çevre yolu olmazsa olmazımızdır

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut,Güney çevre yolu olmazsa olmazımızdır dedi.

14 Mart 2019 Perşembe 13:51
Güney çevre yolu olmazsa  olmazımızdır

İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut güney çevre yolunun Akçaabat için olmazsa olmaz olduğunu söyledi. İlçeyi sahildeki sıkışmışlıktan kurtaracak ve bütüncül kalkınmayı sağlayacak tek yolun güney çevre yolundan geçtiğini kaydeden Akbulut “Seçildiğimiz takdirde güney çevre yolunun takibini yaparak Akçaabat’ın hakkını savunacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarını ilçenin Tütüncüler ve Kaleönü Mahallelerinde sürdüren Akbulut, büyük bir ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlardan destek gören Akbulut “İlçemiz ne yazık ki sahile sıkışmış durumda. İlçemizi büyütecek, güneye doğru açacak güney çevre yolunu hep birlikte sahiplenmeliyiz. Güney çevre yoluna sahilden yapılacak dikey bağlantılarla ilçemizi geliştirebiliriz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.