Günnar:Milletimiz kendinden emin

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, muhalefet Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının yıkıcı olduğuna vurgu yaparak, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu Aziz Milletimiz için yaptıklarını kimse yıkamaz” dedi.

10 Haziran 2018 Pazar 14:07
Günnar:Milletimiz kendinden emin

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçenin Yıldızlı Mahallesi ve Tosun Sanayii Sitesinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, akşam da S.S. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin düzenlediği iftara katıldı. Gece programları kapsamındaysa ilçenin Doğanköy Mahallesi’ni ziyaret eden Günnar, burada mahalle merkezindeki coşkulu kalabalığa hitap etti. Günnar, “Güzel ülkemiz son 2.5 yıl içerisinde 5 tane önemli hadise yaşadı. 7 Haziran seçimleri ile başlayan olaylar, 1 Kasım seçimleri, 15 Temmuz darbe girişimi, 16 Nisan referandumunu yaşadı. Şimdi de 24 Haziran gibi tarihi bir seçim var. Biz görev süremiz boyunca hem teröristlerle hem terör örgütleri ile hem de dış devletlerle uğraşırken, dünya çapındaki yatırımlarımızı da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kaptanlığında sizlerin desteği ile Aziz Milletimiz için gerçekleştirdik.

Denizlerin altından tüneller, demir yolları, Marmaraylar, Avrasya Tünelleri, dünyanın en büyük ikinci havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı trenler, savunma sanayii, kendi silahımız, tankımız, İHA’mızı yaptık. Hastanelerimiz modernize oldu ve şehir hastanelerimiz kuruldu. Dağları delerek tünellerle birlikte insanları birbirine kavuşturduk” dedi.

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “16 yıldır sadece ülkesini düşünen ve milleti için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık seçiminde büyük destek vererek, TBMM’de onun Milletvekili adaylarıyla birlikte yola devam etmeliyiz. Ülkücüler, sosyal demokratlar, milli görüşçüler, muhafazakarlar ve demokratlarla birlikte büyük, güçlü Türkiye için yola çıktık. Büyük projelerle birlikte yolumuza devam edeceğiz inşallah. 24 Haziran seçimlerini iple çekip nasıl sevinç gösterisi yapacaklarının hesabını şimdiden yapan Avrupa, İsrail ve Amerika inşallah kendi üzüntüleri içinde boğulacaktır. 24 Haziran’da oyumuzu kararlı bir şekilde büyük bir gururla Cumhur ittifakına Recep Tayyip Erdoğan’a,Milletvekilliğinde de AK Partiye vermeliyiz. 16 yılda yapılanlar belli.Milletimizin hafızasında yer eden bir durum var. “ Yaparsa AK Parti yapar anlayışı ile kendini güvende hissetmişliğin rahatlığı. Bu durum bizi çok gururlandırıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.