Gürsoy'dan adalet ve hak vurgusu!

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

12 Şubat 2019 Salı 14:19
Gürsoy'dan adalet ve hak vurgusu!

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Partisine destek isteyen Gürsoy, "Vatandaşlarımızdan Büyükşehir Belediyesinde Başkan Adayımız Sayın Murat Zorluoğlu'na ve ilçemizde şahsıma destek istiyorum. Sadece destekle kalmayıp dualarına da talip olduğumuzu ifade ediyorum. Vatandaşımız bize soruyor hangi partiden adaysınız AK Parti diyoruz, verdikleri cevap Allah sizi başımızdan eksik etmesin oluyor. Allah bu necip milletimizden razı olsun. Onlara layık olmaya çalışıyoruz, onların daha huzurlu, daha mutlu ve daha güzel bir şekilde yaşam sürmeleri için gayret gösteriyoruz. Adaletli yönetim, hak hukuk gözeterek hizmet paylaşımı önceliklerimiz arasındadır. Ayrıma katiyen müsade etmeyeceğiz, planlı programlı ve istişare halinde, nereye ne gerekiyorsa adım adım yapacağız. Elimizde sihirli değnek yok ama göreve geldiğimizde AK Parti iktidarının gücü var olacak. İşte bu gücün var olmasını sağlayan vatandaşlarımıza hizmet etmek bizler için çok da zor olmayacaktır. Proje çalışmalarımız devam ediyor, önceden de ifade ettiğim gibi vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projelerimizi oluşturduk. Tanıtım ve açıklama için alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Uçuk vaatlerimiz olmayacak, ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. İsraftan uzak ve talepleri karşılayan çalışmalarımız olacak. Bunları yaparken de gönül belediyeceliğini nakış nakış işleyeceğiz" dedi. Gürsoy'a seçim çalışmasında Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.