Gürsoy: Sanayi esnafımızı tek çatı altında toplayacağız

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, Sanayi esnafımızı tek çatı altında toplayacağız dedi.

21 Ocak 2019 Pazartesi 13:44
Gürsoy: Sanayi esnafımızı tek çatı altında toplayacağız

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmalarına Fatih ve Yeşilce Mahallesinde devam etti. Esnaf ve vatandaşla buluşan Gürsoy gelen talepler doğrultusunda almış olduğu kararı da burada esnafa açıkladı. Otomotiv ve yedek parça alanında teknik servis ve bakım işi yapan esnafı tek bir çatı altında toplamak istediklerini belirten Gürsoy, "Sanayi sitesi hususunda
esnafımızın yoğun bir talebi var, vatandaşımızın teveccühüyle belediye başkanı seçildikten sonra bu noktada paydaşlarımızla buluşup sanayi sitesinin kurulması için çalışmalar yapacağız. Nerede yaparız ve bunu ne şekilde yaparız buna ben tek başıma karar vermeyeceğim, biz öncü olup en hızlı şekilde ilçemize bu yatırımı kazandırmak istiyoruz. Bunun sözünü esnafımıza verirken de özellikle belirtiyorum bunu birlikte yapacağız" dedi.

BEN YAPTIM DEĞİL BİZ YAPTIK DİYECEĞİZ 

Arsin'de ne olacaksa vatandaşın talepleri doğrultusunda en iyisinin olması için çalışacaklarını ifade eden Gürsoy, "Ben yaptım oldu yok, biz yaptık oldu var. İstişare mekanizmasını en iyi şekilde işleteceğiz ve ilçemizi ufak dokunuşlarla daha da güzelleştireceğiz. İşte bu  noktada en büyük görev vatandaşımıza düşüyor. Onların istekleri onların Arsin'in geleceğine dair düşünceleri ve hayallerini önemsiyorum. Saha çalışmamızda onlardan sadece destek ve oy istemiyorum, diyorum ki hemşehrim bizden ne istersiniz. İşte o noktada ilçemiz için hem doyumsuz hem de verimli sohbetler oluyor. Güzel fikirler çıkıyor, biz bunları düşündük diyoruz fakat bizim düşünmemiz de yetmiyor. Vatandaşımız da karşılığı nedir, ilçemize faydası nedir bunları da bu şekilde daha net görüyoruz. Destekleri, duaları ve yaşadığı yere dair faydalı fikirleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.