Gürsoy:Arsin'de Cumhur ittifakı kazanacak

Cumhur İttifakı  Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, Arsin'de Cumhur ittifakı kazanacak dedi.

20 Şubat 2019 Çarşamba 13:07
Gürsoy:Arsin'de Cumhur ittifakı kazanacak

Cumhur İttifakı  Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve AK Parti İlçe Yönetimiyle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Yöneticisi Köksal Aygün, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül ve MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı da katıldı. Toplantıda önemli açıklamalar yapan Gürsoy, “Belediye Meclis Üyesi Aday listemiz ittifakımıza, ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı belirlerken geniş bir yelpazede değerlendirme yaptık ve buna göre isimleri belirledik. Yeniliğin ve değişimin Arsin’imize faydası olacağından şüphemiz yoktur. Görev alan ve almayan diye bir ayrımımız da katiyen söz konusu değildir. Hem AK Parti hem de MHP’li kardeşlerimizle birlikte 31 Mart akşamına kadar el ele ve gönül gönüle, birlikte çalışacağız. Davamız milletimizin refahı ve memleketimizin bekasıdır” dedi. 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ 

Tecrübeli isimlerin yanı sıra genç isimlerin de listesinde olduğunu ifade eden Gürsoy, “Arsin’i 7’den 70’e kapsayacak bir listeyle seçmenimizin karşısındayız. Kendi alanlarında donanımlı ve birikim sahibi olan enerjik bir kadromuzla Arsin’i 2023’e birlikte taşıyacağız. Destek milletimizden hizmet ise bizden olacaktır. Hizmet ve projelerimizin hayata geçirilmesi noktasında AK Parti iktidarının gücünü sonuna kadar kullanacağız. Şu anda bize düşen görev her bir vatandaşımızla bire bir görüşerek destek ve oy istemektir. Cumhur ittifakının Arsin’de aldığı oy oranı ve gücü ortadadır. Dedikodulara mahal vermeden, fitne ve fesattan uzak bir şekilde gönüllerde yer almak için var gücümüzle çalışacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. 

Cumhur İttifakı Arsin Belediyesi Meclis Üyesi Adayları

1) Şaban Bülbül – Makine Mühendisi
2) Seda Beşir - Avukat
3) Zekeriya İskenderoğlu – Peyzaj Mimarı
4) Ayşegül Sarı – Peyzaj Mimarı 
5) Recep Mollahüseyinoğlu – Emekli 
6) Zeki Çin – Emekli 
7) Oktay Açar – İş Adamı 
8) Refik Koç – Serbest Meslek 
9) Enver Dursun – İş Adamı 
10) Ömer Bayraktar – İş Adamı 
11) Ahmet Kurt – Emekli 
12) Şeref Kalkan – Serbest Meslek
13) Selim Özer –  Öğrenci

Kontenjan 
1) Güngör Hami Aydın – Avukat 
2) Embiya Memişoğlu – İş Adamı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.