Gürsoy:Arsin'i karış karış geziyor

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

18 Şubat 2019 Pazartesi 13:28
Gürsoy:Arsin'i karış karış geziyor

Arsin’i karış karış gezerek her bir hemşerisine ulaşacağını ifade eden AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, “AK Parti iktidarının Arsin’imize neler yaptığını ve neler de yapabileceğimizi anlatmaya devam ediyoruz. Projelerimiz şekillendi ve projelerimiz insana hizmet odaklı, insanımızın talep ettiklerinden ibarettir. Açıkladığımızda vatandaşımıza sürekli olarak ifade ettiğimiz ortak aklı da göstermiş olacağız. Kafamıza buyruk bir şekilde proje çalışması yapmadık. Her kesimden vatandaşımızı dinledik, notlarımızı aldık ve değerlendirmelerimizi yaparak sözümüzü vereceğiz. Bu noktada hem Büyükşehir Belediyemizle hem de Bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde çalışma yürüteceğiz” dedi. 

BİZ MİLLETİMİZE AŞIĞIZ 

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu vurgulayan Gürsoy, “Biz milletimize aşığız. Partimizin iktidara geldiği günden bugüne hem ilçemize hem şehrimize önemli hizmetler yapıldı. Allah’ın izniyle de yapılmaya devam edecektir. AK Parti demek yerel yönetimler demektir, AK Parti demek millete hizmet demektir, AK Parti demek yeni eserler ve yeni hizmetler demektir. İstikametimiz milletimizdir, Allah her birinden razı olsun. Seçim çalışması için sahaya çıktığım günden bugüne en büyük gücüm hemşerilerimden aldığım dua ve destekleridir. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız ve Arsin’i yarınlara, Arsin’i 2023’e hep birlikte taşıyacağız. Her bir hemşerimize de farklı mecralardan da olsa ulaşmaya çalışıyoruz” dedi. Gürsoy’a seçim çalışmasında teşkilat mensupları da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.