Gürsoy:Hayal satmıyorum sözüm neyse o olacak!

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy ,Hayal satmıyorum sözüm neyse o olacak!

31 Ocak 2019 Perşembe 13:56
Gürsoy:Hayal satmıyorum sözüm neyse o olacak!

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçesinin pazarı olduğu günde ilçe merkezinde vatandaşlarla kucaklaşan Gürsoy, Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazar esnafıyla da sohbet etti. Seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrasında da vatandaşlarla buluşmalara devam edeceğini belirten Gürsoy, “Rabbim nasip eder ve vatandaşlarımız da güçlü bir destekle şahsımı belediye başkanı olarak seçerse en büyük sözüm vatandaşlarımızla vaktimiz yettiğince birlikte olacağız. Çay ocağında birlikte çay içip pazar yerinde birlikte alışveriş edeceğiz. Sevdalısı olduğum ilçeme belediye başkanı olarak seçildiğimde yeni pazar yerimizi de imkanlarımız dahilinde inşa edeceğiz. Bununla alakalı alt yapı çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

ÖZEN GÖSTERECEĞİM

Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Gürsoy, “Pazar esnafı beni çok iyi tanır, evim hemen alt caddede eğer bu pazara defalarca gelmez ve onlarla birlikte olmazsam kolumdan çekip götürsünler. Ben hayal satmıyorum, ben büyük konuşmuyorum. Rabbim ömür verir ve nasip eder de başkan olursam vatandaşlarımızla her daim birlikte olmaya özen göstereceğim. Makam derdimiz yok, o makamın verdiği sorumlulukları layıkıyla yerine getirip vatandaşlarımızın duasını alıp Allah’ın rızasını kazanma derdimiz var. Hizmetten yana sıkıntımız yok AK Parti demek millete hizmet demek. Biz gönül belediyeciliğini nakış nakış işleme gayretinde olacağız. Özellikle yaşlılarımıza, analarımıza, esnafımıza, genç kardeşlerimize ve tüm hemşerilerime bu ilgi ve destekleri için minnettarım. Rabbim bizleri mahcup eylemesin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.