Gürsoy:Hizmet çıtasını birlikte yükselteceğiz!

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmaları kapsamında Arsin Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

23 Ocak 2019 Çarşamba 12:08
Gürsoy:Hizmet çıtasını birlikte yükselteceğiz!

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy seçim çalışmaları kapsamında Arsin Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Raif Gürsoy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Gürsoy burada önemli açıklamalar yaptı. Gürsoy, “İhtiyaçları, talepleri ve sorunları bir sistem dahilinde toplayıp adil bir şekilde hizmet edeceğiz. Burada bizlere ne kadar görev düşüyorsa muhtarlarımızın da bir o kadar sorumluluğu vardır. Bugün nasıl yüz yüze bakıyorsak yarın da aynı şekilde bakmak için mahcubiyet yaşamamamız gerekiyor. Gönüllerimizi birbirimize açacağımız gibi belediyede başkanlık makamının kapısı da hem muhtarlarımıza hem de vatandaşlarımıza her zaman açık olacaktır” dedi. 

BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK 

Bugüne kadar yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirten Gürsoy, “Belediye Başkanımız Erdem Şen’in yaptığı hizmetler aynı istikrarla devam edecektir ve bizler bunun üzerine eklemeler yaparak hizmet çıtamızı birlikte yükselteceğiz. Muhtarlarımızla sık sık bir araya geleceğiz, bazı zamanlar toplu buluşmalarımız bazı zamanlar bire bir görüşmelerimiz olacaktır. Her bir mahallemizi karış karış gezeceğiz, sorun varsa bunu yerinde göreceğiz ve en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği sorumluluğun farkındayız ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Muhtar arkadaşlarımızdan da hem destek hem de bizlere yardımcı olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.