Gürsoy:Parti ayırmaksızın her kesimin başkanı olacağım!

Arsin Belediye Başkanı olarak seçilen Muhammet Sait Gürsoy, hemşehrilerine teşekkür etti.

01 Nisan 2019 Pazartesi 14:04
Gürsoy:Parti ayırmaksızın her kesimin başkanı olacağım!

Arsin Belediye Başkanı olarak seçilen Muhammet Sait Gürsoy, hemşehrilerine teşekkür etti. Parti ayırmaksızın her kesimin belediye başkanı olacağını vurgulayan Gürsoy, “Cumhur ittifakımızın paydaşları AK Parti ve MHP teşkilatımızın Başkanları Tolga Şengül ve Orhan Sarı başta olmak üzere her bir teşkilat mensubumuza üstün gayret ve emekleri için teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarım olan Belediye Meclis Üyesi Adaylarıma ve Arsin Belediye Başkan Aday Adayı olan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize 15 yıl boyunca hizmet etmiş olan Başkanımız Erdem Şen’e de hem hizmetleri hem de çalışmalarımıza desteklerinden dolayı müteşekkirim. İlk günden bugüne tevazu ve samimiyetle bir seçim çalışması yürüttük. Gencinden yaşlısına her bir vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık, açık hava toplantılarımızın yanı sıra hemşerilerimizin evlerine de misafir olduk. Allah’a şükürler olsun ki üzerimize yüklenen sorumluluğun bilinciyle hareket ederek seçimi kazandık. Teveccühleri ve duaları için her bir hemşerime gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hazırladığı projelerini sistemli bir şekilde hayata geçireceklerini ifade eden Gürsoy, “Vatandaşlarımızın bizlerden talepleri vardı, biz bunları tek tek not aldık ve her kesimden takdir edilen ve beğenilen bir proje kitapçığı hazırlayıp vatandaşlarımıza söz verdik. Projelerimizi sahiplenen ve tam destek veren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a, Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’e, Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na da özel olarak teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte söz verdiğimiz gibi bir belediyecilik anlayışıyla yediden yetmişe her bir hemşerimize hizmet edeceğiz. Rabbim bizleri haktan ve hakikatten ayırmasın. Her bir hemşerimin ‘Benim Başkanım’ diyerek bana ulaşabileceğini de ayrıca hatırlatmak istiyorum” diye konuştu. 

ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Toplam Sandık 96  Toplam Seçmen 26.948  Kullanılan Oy 23.942  Geçerli Oy 23.091
AK Parti 12.974 Oy 
Saadet Partisi 9.188 Oy
İyi Parti 711 Oy
Büyük Birlik Partisi 135 Oy 
Bağımsız Türkiye Partisi 43 Oy
Diğer 40 Oy

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.