Hacısalihoğlu ,adaylığını açıkladı

Ömer Hacısalihoğlu, Chp İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

31 Ocak 2020 Cuma 13:55
Hacısalihoğlu ,adaylığını açıkladı

Ömer Hacısalihoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında 23 Şubat tarihinde yapılacak olan Chp Trabzon İl kongresinde adaylığı açıkladı.

Toplantıya adaylardan mevcut İl Başkanı Güzide Uzun’un yanı sıra eski İl Başkanları Turgay Güngör ve Cafer Hazaroğlu ile Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’da katıldı. 

Hacısalihğlu, “Son yerel seçimde partimizin aldığı seçim sonuçları, AK Parti’nin ördüğü iktidar duvarında kapanması imkansız gedikler açmıştır. AK Parti için yolun sonu görünmüştür. Partimizin hoş görü, adalet, hak, hukuk ve emekle döşediği iktidar yolunda, Trabzon’un daha fazla tuğlası, çimentosu olsun diye beraber el ele, var gücümüzle çalışmaktayız. Bu yolda, elimden gelenin daha fazlasını yapacağıma söz veriyor, siz partililerimizin verdiği destek, gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyor, 23 Şubat’ta yapılacak olan Trabzon İl Kongresinde, İl Başkanlığı için adaylığımı ilan ediyorum.  Birinci önceliğim, ilçe bakanlarımızın önceki gün deklare ettiği gibi, birlik ve beraberliğimizi perçinleştirip bütünleşme ve dayanışma anlayışını hakim kılmak olacağına, ekibim ve şahsın adına söz veriyorum.  Laf değil, iş üreteceğimize söz veriyorum.  Canlı, diri ve çalışkan bir örgüt yapısı oluşturacağımıza söz veriyorum.  Hiçbir bahaneye sığınmayacağımıza, her sorunun çözümü için uğraşacağımıza söz veriyorum.  Hesap soran değil, hesap veren bir anlayışı hakim kılacağımıza söz veriyorum.  Liyakat ve adaletten ayrılmayacağımıza söz veriyorum.  Trabzon’da birinci parti olmak için çok çalışacağız. Bu uğurda yılmayacağız, yorulmaayacağız durmayacağız. Hep birlikte hedefe koşacağız. Çünkü biz dinlenmemek üzere yola çıkan bir ekip olacağız” dedi.

18 İlçe Başkanının tek aday deklerasyonu ile ilgili yaptığı açıklamaya ise Hacısalihoğlu, “18 ilçe başkanının yaptığı ortak deklarasyon niyettir. Saygıyla karşılıyorum. O süreç kendi içinde işleyecektir. O süreç benim burada ki basın açıklamamla alakalı değildir. Sürecin nasıl olgunlaşacağı zaman gösterecektir. Dolayasıyla ben adayım, gerekli çalışmaları yapıyorum” dedi.


 

Son Güncelleme: 31.01.2020 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.