Her mahalleye muhtarlık ve köy konağı

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Bahçekaya Mahallesini ziyaret ederek her mahalleye muhtarlık ve köy konağı yapacağının sözünü verdi.

29 Ocak 2019 Salı 09:45
Her mahalleye muhtarlık ve köy konağı

CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, “Ben 15 yıl muhtarlık yaptım. Muhtar arkadaşlarımız hangi koşullarda hizmet vermeye gayret ettiklerini biliyorum. Halkımız bize görev verirse ve başkan seçilirsem her mahalleye muhtarlık ve köy konağı yapacağız. Hizmet kalitesi artacak” diye konuştu.

HİZMETTE KİŞİ ÖNEMLİ

Hizmet yapmak için iktidar partisinden olması gerekli mantığının sonuç vermediğini de dile getiren Başkan Adayı Musa Turan, “Bir dönem öncesinde iktidar partisinden yatırım gelir diye oy verildi. Ancak yapılanlar  ve yapılmayanlar ortada.Ben Akparti döneminde köyüme muhtarlık yaptım. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemizdeki iki camimizin tüm eksiklerini tamamlayarak klimalı bir ortam sağladık. Daha örnek verebileceğim çokça hizmet yaptık. Kararlarımızı aldık ve istediğimiz bütün yatırımları köyüme getirdik. Kişinin yatırım odaklı çalışıp çalışmadığına bakarak oylar kullanılmalıdır. Bana verilen görevleri hakkıyla yerine getirmiş biri olarak ilçemiz için verdiğimiz ve vereceğimiz tüm sözleri yerine getireceğimizin sözünü veriyorum. Önümüzdeki günlerde projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Her zaman söylediğimiz gibi verdiği sözleri yapmayanlardan olmayacağız. Halkımız hizmet yapma noktasında kişinin önemli olduğunu asla unutmamalıdır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.