İsraf yok ,yolsuzluk yok

Saadet Partisi Araklı belediye başkan adayı Ümit Çebi,Araklı halkıyla beraber, yaşanabilir bir Araklı’yı hep birlikte inşa edeceğimizden şüphem yok.” dedi.

17 Mart 2019 Pazar 14:12
İsraf yok ,yolsuzluk yok

Saadet Partisi Araklı belediye başkan adayı Ümit Çebi, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Araklı esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Çebi, gösterilen yakın ilgi ve alakadan oldukça memnun. Araklı halkının gösterdiği sevginin karşılıklı olduğunu vurgulayan Ümit Çebi, Arklı sevdalısı olmayı bir yaşam felsefesi olarak hayatına tatbik ettiğinin altını çizdi.

KAPTEN KALBE YOL VARDIR

“Kalpten kalbe yol vardır.” Diyen Saadet adayı Ümit Çebi, “ben Araklı’yı, Araklı da beni seviyor, bizim aramızdaki durum ancak aşkla ifade edilebilir.” Dedi. Çebi Araklıya olan sevdasını şöyle dile getirdi;“ İki dönem Araklı’da belediye başkanlığı yaptım. Bizim belediye başkanı olduğumuz dönemde, tabiri caizse Araklı’yı yeni baştan inşa ettik. Altyapı ve üstyapı yatırımlarımızla Araklı’nın çehresini değiştirdik. Ancak ben Araklı halkının gönlünü yaptığım hizmetlerle değil, onlara gösterdiğim akrabadan öte yakınlık ve samimiyet sayesinde kazandım.Belediyenin genel işlerini kim gelirse gelsin eksik fazla yapacaktır. Önemli olan bu hizmetleri yaparken insana hizmet edildiğinin unutulmamasıdır. Her şeyi bir kazanç aracı olarak algılamak insanı unutmaya yol açacaktır. Bu bakımdan yapılan hizmetlerde insanın doğası gereği huzur içinde yaşayacak bir planlama ve uygulama esas alınmalıdır.Belediye başkanı halkının hizmetinde olan bir insan olmak zorundadır. Derdi olanın derdiyle dertlenen olmalıdır. Hastası olanın dermanı olmak, cenazesi olanın acısını paylaşmak, düğünü olanın sevincine katkı yapıp öyle sevincini paylaşmak kısacası insan esaslı olmak gerekir. Bunu geçmişte yaptığımı şimdi bana karşı gösterilen yakınlık ve alakadan görebiliyorum.

İSRAF YOK, YOLSUZLUK YOK

İki dönem belediye başkanlığı yapıp ta emeklilik maaşından başka bir şeyi olmayan belediye başkanı gösterebilir misiniz bana? Çok zor. Bizim belediyecilik anlayışımızda, milletin malını yetim malı korur gibi korumak vardır. Belediyenin imkânlarını o beldenin halkına adil bir şekilde paylaştırmak vardır.Çok zor bir göreve talip olduğumun farkındayım. Çünkü biz belediye başkanı olduğumuzda biliyoruz ki gece gündüz demeden koşacağız. Şimdi torun sevmek varken neden böyle bir zorluğa talip oldun diyenlere de şunu hatırlatmak isterim ki; inancımız yanlışın karşısında durmayı ve onu düzeltmek için, elinle dilinle gayret göstermeyi emreder. Biz elhamdülillah inançlı insanlarız. Birçok yanlış gözümüzün önünde cereyan ederken, köşemize oturup seyredemeyiz.Zora talibiz, zoru severiz, zoru da başarırız. Araklı halkıyla beraber, yaşanabilir bir Araklı’yı hep birlikte inşa edeceğimizden şüphem yok.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.