İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aksoy ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy ,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

09 Ocak 2019 Çarşamba 09:13
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aksoy ziyaretlerine devam ediyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde İYİ Parti’den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Atakan Aksoy, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.İYİ Parti il yöneticileri, TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı görüşmede, Atakan Aksoy yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, yürütülen projelerin son durumuyla ilgili bilgi verdiği Aksoy’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Aksoy ve beraberindekiler daha sonra  Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yöneticilerle görüştü.

İYİ Parti il yöneticilerinin de eşlik ettiği Atakan Aksoy, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi verdi. Kooperatif Başkanı Metin Kara, Aksoy’a seçim çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.