İyi Parti'de kongre heyecanı sürüyor

İYİ Parti ,Düzköy ve Maçka ilçe kongrelerini gerçekleşti. İYİ Parti’nin Düzköy İlçe Başkanı Erkan Turali, Maçka İlçe Başkanı ise Mehmet Bektaş oldu.

24 Şubat 2020 Pazartesi 13:30
İyi Parti'de  kongre heyecanı sürüyor

İYİ Parti Trabzon’da kongrelerine hız kesmeden devam ediyor. Dernekpazarı ve Sürmene ilçelerinin ardından Düzköy ve Maçka ilçe kongrelerini de gerçekleştiren İYİ Parti’nin Düzköy İlçe Başkanı Erkan Turali, Maçka İlçe Başkanı ise Mehmet Bektaş oldu. Kongrelere İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İYİ Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Partili Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve siyasi partilerin ilçe temsilcileri katıldı.

Kongrelerin açılış konuşmalarını yapan ilçe başkanları, katılımcılara verdikleri destekten ötürü teşekkür etti ve İYİ’ler hareketinin gelişimine katkı sağlamak adına var güçleriyle çalışacaklarını söylediler.

İYİ Parti Düzköy 1. Olağan Kongresi’nde konuşan Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır: “Bizim gayretimiz; ilimize, bölgemize, milletimize ve davamıza hizmet için hiç durmadan ileriye koşmak, yorulunca bayrağı arkadan gelene vermektir.  Parolamız bayrağı yere düşürmemek, hep en yükseklerde dalgalandırmaktır. Bugün burada İYİ Parti’nin güneş sembollü bayrağını Trabzon semalarında dalgalandırmanın ve seçimli kongrelerimizi yapmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu onuru biz bahşeden başta sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e Trabzon’un gururu İYİ’lerin yol başçısı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın’a, tüm genel merkez yöneticilerimize, İl Başkanıma ve İYİ Parti ilçe teşkilatlarımızın başkan, yönetici, üye ve gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kongrelerimizin ardından görev alacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Divan Başkanlığı görevini üstlenen İl Başkanı Azmi Kuvvetli, kongrede yaptığı konuşmada İYİ Parti olarak yürüttükleri çalışmaların Türkiye’nin demokratik yapısına katkı sağladığını belirtti. Başkan Kuvvetli sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İYİ parti olarak bizlerin amacı, Türkiye’yi; milliyetçi, kalkınmacı ve demokratik bir siyaset anlayışıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Bunun içindir ki meclis iradesini hakim kılacak güçlendirilmiş, denge denetimi olan parlamenter sisteme acilen geçilmelidir. Bu bağlamda bizlere düşen görev çok çalışmak ve geleceğimiz olan çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye inşa etmektir. Bu da İYİ Parti’nin iktidarı ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması ile mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, daha önce görev yapmış arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; göreve gelecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”

Kongreler sonucunda İYİ Parti  Maçka İlçe Başkanı Mehmet Bektaş,  İYİ Parti Düzköy İlçe Başkanı Erkan Turali oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.