İyi Parti'de toplu istifa

İYİ Parti Yomra Kurucu İlçe Başkanı Gündoğdu İskender, İyi Parti Yomra teşkilatı olarak toplu istifa ettiklerini açıkladı.

19 Mart 2019 Salı 12:58
İyi Parti'de toplu istifa

İYİ Parti Yomra teşkilatı üyeleri Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti Yomra Kurucu İlçe Başkanı Gündoğdu İskender yaptığı açıklamada  ‘’Kurucu ilçe başkanlığını yaptığım İYİ Parti’den yönetim kurulunda görev yaptığımız arkadaşlarımızla birlikte gördüğümüz lüzum üzerine, partimizin yeni yönetimi ve belediye başkan adayı gösterilem arkadaşımızın siyasi yarıştan çok kişisel hesaplaşmalar üzerinden seçim yarışı yapmaları ve ilçemizde kardeşlik ve huzuru bozacak propaganda sebebiyle bu çirkef siyasetin içinde olmamak için arkadaşlarımız birlikte istifa ediyoruz’’

‘’31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde ben ve arkadaşlarım belediye başkanlığı konusunda desteğimizi mevcut belediye başkanımız Sayın ibrahim Sağıroğlu’ndan yana kullanacağız. Belediye başkanımız sayın İbrahim Sağıroğlu’nun ilçemizde kazandırdığı, özel sektör ve devlet yatırımlar ortadadır. Makam kapısı ardına kadar, telefonu 24 saat açık olan, istek ve sıkıntılarımızın çözüm noktası olan belediye başkanımızın tam destekle birlikte arkasındayız'' dedi.



 

Son Güncelleme: 19.03.2019 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Galafgalı 2019-03-19 14:35:42

Ulan puşt senin yaptığın siyaset güzel de başkalarının ki çirkin emi hastirr çakal kaç para aldınız hırsız ibrahim den