İyi Parti'den, İyi Parti ile Hdp arasında dirsek teması var diyen Ak Parti'ye tepki

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ,İyi Parti ile Hdp arasında bugüne kadar dirsek teması olmamıştır bundan sonrada olamaz

07 Şubat 2019 Perşembe 16:10
İyi Parti'den, İyi Parti ile Hdp arasında dirsek teması var diyen Ak Parti'ye tepki

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli İYİ Parti  olarak yola çıkarken ortaya koyduğumuz en önemli ilkesellik “kutuplaşmanın önüne geçmekti”. Bunun dün olduğu gibi bugünde mücadelesini veriyoruz. Milletimiz, bizi de dahil etmeye çalıştıkları birtakım algı operasyonlarını görmektedir. HDP ile resmi ve gayri resmi olarak İYİ PARTİ’ nin hiçbir şekilde, hiçbir seçimde dirsek temasında bulunmamasına rağmen Akp kendi geçmişini örtmek ve bugünkü görüşmelerini gölgelemek adına kara propaganda faaliyetlerine girmiştir.

Aziz milletimiz takdir edecektir ki IĞDIR VE AHLAT’ da Hdp adayının kazanmaması için Cumhur ittifakının ortağı olan Mhp’yi destekleyeceğimizi açıkladık. Bunun üzerine Hdp yetkilileri yaptıkları açıklamada İYİ PARTİ adaylarının olduğu yerlerde aday çıkartacaklarını söylediler. Cumhur ittifakının ortağı Akp ise burada Hdp lehine oluşan durumu görmezden gelmekte veya önemsememektedir. Tabi basın özgürlüğünün sarayda rehin tutulması birtakım demeçlerin milletimize ulaşmasını engelliyor. Biz kapı kapı dolaşarak milletimize ülkenin gerçeklerini ve mevcut muktedir gücün seçim oyunlarını anlatacağız. Bunların oyunu büyükse milletimizin de oyu büyüktür ve milletin  gücünün üstünde bir güç yoktur.

 Bu ülkenin kurucu değerlerine verdiğimiz önemi ve kurucu iradeye duyduğumuz saygıyı her fırsatta dile getirmekteyiz. Yüce Meclis çatısı altında ortaya koyduğumuz duruş,  bunun en belirgin göstergesidir. Gelin samimi olun ve gerek ANDIMIZ gerekse T.C’nin tekrar tabelalarda yer alması adına verdiğimiz araştırma önergelerini veya kanun tekliflerini kabul edin. Şayet bunların bize siyasi getirisi olacağını düşünerek hareket ediyorsanız ve alehte oy kullanıyorsanız siz bunları TBMM’de gündeme getirin biz lehte oy verelim, varsaydığınız siyasi getiri de sizin olsun. Biz milli ve manevi değerlere oy olarak bakmıyoruz.

Fındık konusunda 1 hafta sonra biz araştırma önergesi vereceğiz dediler 4 ay oldu, bekliyoruz. Bunların samimiyeti bu ve bizi Hdp ile bir göstermeye çalışanlar ne hazindir ki milli ve manevi değerlerimiz konusunda, milletin sorunlarına çözüm bulma adına veya hak ve özgürlüklerin korunması adına verdiğimiz birçok araştırma önergesinde, kanun teklifinde Hdp ile birlikte hareket etmişlerdir. Hali hazırda da Hdp ile üst düzeyde seçim ittifakı görüşmeleri yaptıkları kamuoyunun malumudur.

Burada ortaya koyduğumuz duruş tabiki parti yönetimlerinedir. Biz her seçmene kucak açan ve her seçmenin kendini ait hissedebileceği bir partiyiz. Algı operasyonlarına yenik düşerek özellikle bölge halkını iki parti arasında sıkışır durumda bırakmak gibi bir siyasi tavrımız yoktur. Tam aksine biz İYİ PARTİ olarak ülkenin her noktasında seçmen için bir soluk olma iddiamızı her geçen gün daha güçlü ortaya koyacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.