İYİ Parti'nin Dernekpazarı ve Çarşıbaşı adayları belli oldu

İYİ Parti Dernekpazarı ve Çarşıbaşı adaylarını açıkladı.

15 Ocak 2019 Salı 09:00
İYİ Parti'nin Dernekpazarı ve Çarşıbaşı adayları belli oldu

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli yaptığı yazılı açıklamada İYİ PARTİ Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayımız olarak Sayın Mehmet TURAN' da, Dernekpazarı Belediye Başkan Adayımız olarak Sayın Cevdet Cemal CANSIZ' da karar kıldık.

Sayın Mehmet TURAN ve Sayın Cevdet Cemal CANSIZ daha önce Belediye Başkanlığı yapmış ve güçlü bir teveccühe mazhar olmuş isimlerdir. Her iki ilçemizinde uzun yıllar bir köşede unutulmuş olmasınının kabul edilemez olduğu düşüncesiyle hareket eden partimiz, en güçlü şekilde milletimizin karşısında olma arzusunun tezahürü olarak halkımıza hizmet edecek doğru isimlerle sahada olmak istemektedir. Bu , yerelde ve ülkenin genelinde düstur edindiğimiz bir duruştur.

Titizlikle yapılan saha çalışmaları ve elde edilen geri dönüşler üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucu Çarşıbaşı ve Dernekpazarı ilçemizde efsane olan Belediye Başkanlarıyla seçime girmeye karar verdik. Her iki ilçemiz içinde adaylarımızın  iddialı olacağına ve başarılı işlere imza atacaklarına  inancımız tamdır dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.