Kadınlarımızın emeklerine sahip çıkacağız

CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan,Kadınlarımızın emeklerine sahip çıkacağız dedi.

08 Mart 2019 Cuma 13:50
Kadınlarımızın emeklerine sahip çıkacağız

CHP Maçka ilçe Kadın Kolları başkanlığı  8 mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla kadınlara özel ilçede kahvaltılı eğlence düzenledi. CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, kahvaltıya katılarak kadınların sorunlarını dile getirerek haklarına sahip çıkacağız ifadelerini kullandı. 
“KADINLARA ÖZEL PROJELERİMİZ VAR”
Kadınların haklarını daima koruyan bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan başkan adayı Musa Turan, “Köylerdeki emekçi kadınlarımızın hangi koşullarda, nasıl emek verdiklerini kapı kapı gezerken görüyoruz. Yüreğimiz onların emeklerini karşılıksız bırakmaya müsade etmez. O yüzen projeler hazırladık. Kadınlarımızın ürettikleri ürünleri satabileceği yerler yapacağız. Sattıklarını satacaklar, satamadıklarını alıp kuracağımız şirkette paketleyip belediye olarak il dışına satacağız. Bizler üretenin hem yanında olacağız, hemde birileri tarafından haklarının yenmelerine müsade etmeyeceğiz. Kadınlarımıza özel bir sürü projelerimiz var.” dedi. 
“HUZUR VE GÜVENLE YAŞAYACAKSINIZ”
Maçka’da kadınlar ve çocuklar için  yerler yapacağını söyleyen Musa Turan, “ilçemizde çocukların ve kadınlarımızın rahatça oturabileceği yerler yok. Eskiden daha demokrasi rüzgarların estiği bir Maçka vardı. Artık o da kalmadı. Çocuklarımız ve kadınlarımızın güven içinde, özgürce vakit geçirebileceği yerler yaparak Maçka’mızda huzur içinde nefes almanızı sağlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.