Kaliteli hizmeti egemen kılacağız

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Murat Zeki Solak, “Kalite ve ortak akıl çerçevesi içerisinde kent kültürünü Ortahisar’da egemen kılmak için yola çıktık” dedi

30 Kasım 2018 Cuma 08:49
Kaliteli hizmeti egemen kılacağız

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Murat Zeki Solak “Kalite ve ortak akıl çerçevesi içerisinde kent kültürünü Ortahisar’da egemen kılmak için bu yola çıktık. Şehrin dinamikleri ve şehrin STK’ları ile birlikte hareket edip kent kimliğini koruyup ön plana çıkartacağız. Şehirde yaşayan insanı da, şehre yapılacak yatırımları da kıymetli kılmak lazım. Bu şehir kaliteyi hak ediyor. Günü birlik değil de yıllar boyu kalitesini yaşatacak hizmetleri hayata geçirmeyen talibiz.”

EN BÜYÜK PROJEMİZ…

“Bizim en büyük projemiz ortak akılla birlikte önceliklerimizin belirlenmesidir. Kentin tüm dinamikleri ve kentin yaşayanları ile istişarede bulunup çıkacak önceliğe göre proje üretmek lazım. Çünkü kaynaklarımız sınırlı. Dolayısı ile bu kısıtlı kaynaklarımızı önceliklerimize göre değerlendirmeliyiz. Kalite kavramını da sistemin içerisine oturtarak şehrimize hizmet etmek amacındayız.”

SPOR ÖNCELİĞİMİZ

“Şehrimizde spor salonlarını ve semt sahalarını arttırmamız gerekiyor. Trabzon’daki mahalle kültürünü sahiplenip mahalle spor kulüplerini de öne çıkartmalıyız. Amatör sporu mahalleler bazında semt semt değerlendirmek gerekli. Spor konusunda bunlar önceliğimiz olacak. Trabzon’da bu konuyu çok önemsiyorum.”

YETER Kİ İNSANA KIYMET VERİLSİN

“Bizim insanımız çok aktiftir. İnsanımızın yanına gittiğinizde onun derdi ile dertlenirseniz zaten sizi kabul ediyor. Yeter ki insanımıza kıymet verilsin. Onlar da aynı karşılığı anında size veriyorlar. Bu şehirde yaşayan herkesin aklında şehri için bir öneri vardır. İşte biz o önerileri ve düşünceleri dikkate alıyoruz. Bu önerilerin hepsini ortak payda altında birleştireceğiz.”

SAMİMİYETİ SAĞLIYORUZ

“Siyasi yelpazenin her tarafından destek alabilecek bir kişiyim. Çünkü insanlar bana ulaşabileceklerini biliyorlar. Ulaştıklarında da sıkıntı veya önerilerine kulak vereceğimin farkında vatandaşlarımız. İnsanlar bana ulaştıklarında fikirlerine değer vereceğimin de farkındalar. Bu yüzden de destek görüyorum. Bu şehrin insanıyım zaten, herkes beni kendisi gibi görüyor. İşte bunun adına samimiyet deniliyor. Biz de bu samimiyeti sağlıyoruz.”

TECRÜBELİ İSİM

“AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Valimiz Murat Zorluoğlu şuanda Van’da görev yapıyor. Van da Türkiye için kıymetli ve zor bir şehirdir. Orada Valilik ve Belediye Başkanlığı yapıp da halkla iç içe olup bir karşılık bulmak önemli bir özelliktir. Bu da donanım ister. Valimiz tecrübesi ile bunu başarmış ve halk nezdinde karşılık görmüş bir insan. Böyle bir insanın Trabzon’da da başarılı olacağını düşünüyorum.”

sonnokta gazetesi 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.