Karamollaoğlu’nun Yomra’daki afişi kaldırıldı!

Trabzon’un Yomra İlçesinde Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Temel Karamollaoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın altlı üslü asılan afişlerinden Karamollaoğlu’nun #Değiştir heçtekli pankartı, bina sahibine yapılan baskılar neticesinde pankartın kaldırılmasını istemesi üzerine vinç getirilerek söküldü.

06 Haziran 2018 Çarşamba 09:09
Karamollaoğlu’nun Yomra’daki afişi kaldırıldı!

Pankartın kaldırılmasına tepki gösteren Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları Cevat Kurt, Ümit Çebi, Furkan Enes Kocagöz, İbrahim Baş ve Mehmet Uz pankartın asılı olduğu bina önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Trabzon milletvekili 1.Sıra adayı Cevat Kurt “Teşkilat mensuplarımızın alın teri ve helal paralarıyla birlikte yaptırdıkları ve Türkiye ve Trabzon'da büyük bir ilgi uyandıran Yomra ilçesindeki, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu'nun da fotoğrafının bulunduğu #Değiştir heçtekli pankartımız iktidar güçleri tarafından bina sahibine uygulanan baskı neticesinde indirildi.” dedi.

KİME BATTI?

Üçüncü sıra milletvekili adayı Ümit Çebi ise, “Bir yerden düğmeye basıldı ve Yomra’nın en yetkili siyasilerinin de içinde olduğu bu durum neticesinde mal sahibi anormal baskı ile karşılaştı. İçişleri Bakanının bir söylemi var ‘AK Parti’nin yapmış olduğu güzel hizmetler kime batıyor?’ Bende soruyorum ‘Sayın Cumhurbaşkanımın resminin orada olması bana batmadı ama benim cumhurbaşkanı adayım Temel Karamollaoğlu’nun resminin orada olması kime battı?’ Bu ülkede adaletin ve hukukun olmadığı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Mafyavari tavırla bu ülke yönetilemez. Mal sahibine uygulanan zorbalıktan dolayı sorun çıkarmadan pankartımızı indiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.