Kaya ile Örs Millet ittifakı için sahaya indi

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs,Millet ittifakı için sahaya indi

17 Mart 2019 Pazar 14:03
Kaya ile Örs Millet ittifakı için sahaya indi

Millet İttifakı, Trabzon’da belediye başkan adaylarıyla, milletvekilleriyle, il ve ilçe teşkilatlarıyla yerel seçimlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon mitinginde adeta bir gövde gösterisi yapan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti temsilcileri beraber gerçekleştirdikleri saha çalışmaları ve mahalle toplantıları ile belediye başkan adaylarına destek istiyorlar.

Vakfıkebir İlçesi Yalıköy’de düzenlenen halk toplantısında bir araya gelen Millet İttifakı adayları 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunarak projelerini vatandaşlarla paylaştılar ve iddialarını ortaya koydular.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy ve CHP Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Emin Uludüz’ün katıldığı toplantıya mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı konuşmada Millet İttifakı’nın tek amacının Trabzon’un ve Türkiye’nin değerlerine sahip çıkmak olduğuna vurgu yaparak şu açıklamalarda bulundu:

“Trabzon’un ve Vakfıkebir’in birçok sorunu acil çözüm beklemektedir. AKP Hükümetinin Bakanlar kurulunda 4 Trabzonlu vardır. Yine AKP’nin 4 tane Trabzon Milletvekili vardır. Büyükşehir Belediyesi AKP’dedir, Vakfıkebir Belediyesi AKP’dedir. Vatandaş yetkiyi fazlasıyla vermiştir, ancak bunun karşılığı olarak hak ettiği hizmetleri alamamıştır. Trabzon’un sorunları görmezden gelinmektedir. Trabzon’umuz AKP iktidarları döneminde adeta kimsesiz ve sahipsiz bırakılmıştır.

Bizler muhalefet milletvekilleri olarak var gücümüzle bu sorunları Meclis’te dile getirmeye ve çözüm yolları aramaya çalışıyoruz. Belediye Başkan Adaylarımız da Trabzon yerelinde gerek büyükşehirde gerekse ilçelerdeki sorunlarımızı çözmeye talipler.

Artık Trabzon değer görmeli, Trabzonlu hak ettiği hizmeti almalıdır. Trabzon’un işsizlik, sanayileşme, tarım, çevre, ulaşım başta olmak üzere birçok alandaki sorunlarını çözmeye, dertlere derman olmaya talibiz. Millet İttifakı el birliğiyle bunu başaracaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.