Kaya: Tüm halkımızı kucaklayacağız

CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya Türk milletinin huzur aradığını belirterek, “Aziz Milletimiz, kaderini tek bir kişiye, tek bir aileye, tek bir zümreye, tek bir parti devletine teslim etmeyecek kadar, feraset, basiret, ve adalet duygusuna sahiptir” diyerek CHP iktidarında hiçbir yurttaşımız inancı, kökeni ve kimliği nedeniyle dışlamayacak ve ötekileştirmeyecektir dedi.

08 Haziran 2018 Cuma 09:54
Kaya: Tüm halkımızı kucaklayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, Sunay Kurtoğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Şakir Yenigün, Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partiler Beşikdüzü’nde esnafın sorunlarını dinlediler.  Her gittiğimiz yerde milletimiz mevcut iktidarın ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı söylemlerinden bıktığını, huzur aradığını söylüyor dedi.

HEPİMİZ KARDEŞİZ

Türkiye bir kırılma noktasında. Türkiye bir kararın eşiğinde. Özgür yurttaşlar olarak kardeşçe bir arada mı yaşayacağız? Yoksa özgürlüğünü yitirmiş ve birbirinden uzaklaşmış kalabalıklara mı dönüşeceğiz? Ülkemiz bugün, kişiselleşmiş, keyfileşmiş tek adam rejiminin tehdidi altındadır diyen Ahmet Kaya, 
Demokrasimizin, derin bir krizin içinde olduğunu söyledi. CHP iktidarında hiç kimsenin dışlanmayacağını belirtti. Ahmet Kaya, “CHP, hiçbir yurttaşımızı inancı, kökeni ve kimliği nedeniyle dışlamayacak ve ötekileştirmeyecektir. Her bir bireyi demokratik bir yurttaşlık anlayışıyla kucaklayacaktır” dedi. 

MİLLETİMİZ KADERİNİ TEK BİR KİŞİYE, TEK BİR AİLEYE, TEK BİR ZÜMREYE, TEK BİR PARTİ DEVLETİNE TESLİM ETMEYECEKTİR!

Temel ihtiyacımız ortak akıldır.Tek akıl her zaman için hata yapmaya müsaittir.Tek adam rejimi, haksızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin ve liyakatsizliğin yolunu açabilmektedir.Yoksulların, ezilenlerin ve adalet arayan mağdurların yanında bugüne kadar cesaretle durduk, durmaya da devam edeceğiz. onların mağduriyetlerini kendi mağduriyetlerimiz gibi görüp çözme gayreti içinde olacağız. Milletimiz unutmasın ki; Hak, Hukuk ve Adalet için mücadele eden bir partileri  var. Bu parti, Halkın partisidir. Bu parti, Cumhuriyet’in partisidir. Bu parti, Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.