Kaya:Bayrakları kesmeyle değil,Maçka'nın sorunlarıyla ilgilensinler

Chp Maçka seçim irtibat bürosu açıldı.CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, “Maçka yolu bir türlü bitirilemedi. Bütün dünyada bilinen Maçka ile özdeşleşen Sümela Manastırımız var yıllardır kapalı. Yerel yönetici arkadaşlarımız bizim bayraklarımızı indirmeye kalkacağına Maçka’nın bu sorunlarıyla ilgilensinler”

06 Haziran 2018 Çarşamba 12:16
Kaya:Bayrakları kesmeyle değil,Maçka'nın sorunlarıyla ilgilensinler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayları Ahmet Kaya, Nuri Aydın, İsmail Kaynar, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve partililer Maçka’da Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldılar. Coşkulu açılışta Maçka Belediyesi’nin zabıta ekibi seçim irtibat bürosu önünde bayrakların kesilmesine büyük tepki vardı. CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, “Yıllardır yapılamayan Maçka yolu ile karşı karşıyayız. Maçka yolu bir türlü bitirilemedi. Bütün dünyada bilinen Maçka ile özdeşleşen Sümela Manastırımız var yıllardır kapalı. Yerel yönetici arkadaşlarımız bizim bayraklarımızı indirmeye kalkacağına Maçka’nın bu sorunlarıyla ilgilensinler. Sabahın 7’sinde bizim bayraklarımızı kesenler Maçka’nın çöpleriyle ilgilensinler. Sümela Manastırı’nın açılmasıyla ilgilensinler. Sümela’nın yıllardır kapalı oluşu bu ilçenin esnafını mağdur etmektedir. Bu tür sıkıntılarla uğraşsınlar. Maçka’ya Cumhuriyet ışığı, Maçka’ya Mustafa Kemal’in ışığı yakışır” diyerek tepki gösterdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.