Köseoğlu,gönül belediyeciliği bizim işimiz

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Gönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık. Yaptığımız her işle hemşehrilerimizin gönlüne dokunan, yaşadığımız şehri sanatıyla, kültürüyle, sporuyla, doğasıyla, tarihiyle ön plana çıkaran, sosyal belediyeciliği daha da yaygınlaştıran, adaletli ve hakkaniyetli gönül belediyeciliği hedefliyoruz. Tüm hemşehrilerime açık taahhüdümdür; ‘Başlayacağım gün için değil, o koltuktan kalkacağım ve Allah'a hesap vereceğim gün’ için çalışacağım." dedi.

25 Kasım 2018 Pazar 15:55
Köseoğlu,gönül belediyeciliği bizim işimiz

Seçim kampanyası çalışmalarını hız kesmeden sürdüren 25. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı olarak çıktığı bu yolda şehrin emanetini hakkıyla teslim edeceklerini söyledi.

Belediye başkanlığı görevinin koltuğa oturtulduğu gün önem arz eden görevlerden biri olduğunu kaydeden Köseoğlu, “Daha önce de belirttiğim gibi, gerekirse bir dönem başkanlık yapmayı göze alarak Trabzon için doğruları yapmaya çalışacağım. Çünkü belediye başkanlığı görevi bittiği ve insanların karşısına çıkıldığı zaman huzurla gurur içinde bırakılan görevlerdir bunlar. Onun için ben başlayacağım günü değil, o koltuktan kalkacağım ve Allah'a hesap vereceğim gün için çalışacağım. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sık sık vurguladığı 'Gönül belediyeciliği’ni şiar edineceğiz. Biz gönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık." ifadelerini kullandı.

Köseoğlu, görev nasip olursa hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını, önceliğin otopark ve trafik sorununu aşmaya, şehrin imarını ve görüntüsünü güzelleştirmeye, insan yetiştiren ve eğiten projelere ağırlık vermeye yönelik olacağını ifade eden Köseoğlu; genel siyasette elde ettiği bilgi ve birikimi Trabzon’u daha ileriye taşımak için kullanacağını tekrarladı. Köseoğlu, “Trabzon’umuzu daha da ileriye taşımak, hizmet kervanına Hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştıracak, zaman tasarrufu ve maddi kazanım sağlayacak Akıllı Şehir Uygulamalarını hayata geçireceğiz. Belediyecilik yanında; engelli kardeşlerimizle, gençlerle ve kadınlarla ilgili çok önemli projelerimiz var. Trabzon olarak kültür ve turizm projelerimizle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Ayrıca, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için yeni projelerimiz var. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tüm paydaşlarıyla ve hemşehrilerimizle el ele vererek istişareyi esas alan bir anlayışla yeni projelerimizle Trabzon’um 2023 hedeflerine varmasının ötesinde 10 yılını, 20 yılını, 50 yılını planlayarak geleceğe birlikte taşıyacağız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.