Maçka Musa Turan'ı sevdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Maçka İlçe Başkan Adayı Musa Turan, halka güvenip yola çıktı. Meclis üyeleriyle merkezdeki ilçe halkını tek tek ziyaret eden Musa Turan’ın güveni karşılıksız kalmadı. Sahada seçim çalışmalarına devam eden başkan adayı Turan, sevgi seliyle karşılandı.

21 Şubat 2019 Perşembe 09:23
Maçka Musa Turan'ı sevdi

HALK NE İSTERSE O OLACAK
Çarşamba pazarında ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Maçka İlçe Başkan Adayı  Musa Turan’a pazarcılar “Başkan seçildiğinizde bizim yerimizi değiştirmeyin” isteğinde bulundu. CHP Maçka Belediye  Başkan adayı Musa Turan, seçildiği takdirde pazar halkı ile istişare yapıp ona göre kararlar alınacağını ve halkın isteğinin hayat bulacağını söyledi.  
SABİT KADIN PAZARLARI 
Kadın pazarcılara ise müjdeli haberi veren Musa Turan, “Maçka , Esiroğlu ve Galyan merkezlerine yapacağımız kadın pazarları ile pazarlarımızda kötü şartlar altında ürünlerini satmaya sergilemeye  çalışan kadınlarımıza yerden yüksek su ve elektriği olan soğuğun ve sıcaktan etkilenmeyen dükkanlar yapacağız .Haftanız en az 4 günü acık olacak bu iş yerlerinden halkımızda her zaman yararlanabilecek . İstedikleri zaman tüm yöresel ve doğal ürünleri bulabilecek . Bu projemizle kadınlarımıza iş imkanı aynı zamanda da ekonomik özgürlük vereceğiz .” dedi. 
ZİRAAT ÜRÜNLERİMİZİN DEPOLANMASI VE PAZARLANMASI 
Vatandaşlarımızın gelir elde etmesi için belediyenin yapmış olduğu projelerinin önemini vurgulayan CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, “ Ziraat ürünlerimizin depolanması ve pazarlanması için imkan sağlayacağız. İlçemizde bol miktarda yetişen Fındık, Mısır, Fasulye, Patates ve benzeri tarım ürünlerini depolama ve pazarlama imkanı sağlayacağız. Türkiye’de hatta yurt dışında  farklı yerlerinde yaşayan vatandaşlarımıza bu ürünlerimizi kuracağımız Maçka Belediyesi Yöresel Ürünleri Satış  sitesi ve direk telefon hatları ile pazarlayarak, hem belediyemizin hem de vatandaşlarımızın gelir elde etmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.