Mhp İl başkanı Tarım'dan sert açıklama

Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.

02 Ocak 2019 Çarşamba 14:34
Mhp İl başkanı Tarım'dan sert açıklama

Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım yaptığı açıklamada ,Namert insan bolluğu olduğu için yazmayı ihtiyaç gördüm, ben Genel  başkanımı , 24 senedir sevdim ve kendisine sonsuz sevgim ve saygım vardır, benim kendisinden görevde bulunduğum il başkanlığıda dahil, maddi, manevi, makam ve mevki hiç bir dünyalık beklentim yoktur, bunu toplum köşeme çekilmek hasıl olduğu zaman çok iyi anlayacaktır.
Benim derdim, yaşamasını istediğimiz Türk devletidir, çinde zulüm gören uygur Türkleri'dir, yemende açlıktan çöpün yanında düşen bebektir, soğuktan sokaklarda aç kalmış, müslüman bir toplumda insanların görev almadığı perişan hayvanlara karşı gereğini yapmıyan bir toplum ve bu konularda kendisini sorumlu hissetmiyen diyanettir. ben buyum, şahsım sadece istiklâl harbinde karadeniz bögesindeki ermeni ve rus savaşlarına karşı ordumuzu yöneten, ismini gururla taşıdığım Bekir Sıtkı komutanın torunuyum.niye bunları yazdın diyeceklerede diyorumki, benim hem gurur duyacak bir neslim, hem övünecek 3 hilal aşkım, hemde insanların yakalamak için birbirini yediği dünyalıkları, ayaklarımın altına almış gerçek ülkücü ahlakım vardır.geriside sadece teferruattır ve bom boştur.
Benim bu güzel fikirlerlerle donatılmama vesile olan Allah'ıma hamdolsun, peşinden gittiğim kutsal davam varolsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.