Mhp'li Kar'dan İYİ Parti'li Erkan'a tepki

Mhp İl Başkan yardımcısı Ali Rıza Kar,İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan'a Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri nedeniyle sert tepki göstererek seçmenlerini ülkücü katillerine oy vermek zorunda bırakanlar öncelikle kime hizmet ettiklerine baksınlar,Herkes haddini bilmeli dedi.

14 Aralık 2018 Cuma 14:15
Mhp'li Kar'dan İYİ Parti'li Erkan'a tepki

Mhp İl Başkan yardımcısı Ali Rıza Kar  yaptığı açıklamada ,Tek derdi Devletin ve Milletin bekası olan Türk dünyası Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin geçmişte TBMM genel kurulunda çekilmiş fotoğrafını göstererek ağıza alınmayacak hakaret ve yorumlar yapan İP Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan haddini aşarak ülkücü şehitleri de ağzına almıştır.

Sayın Genel Başkanımızın devletin ve milletin bekası için şer ittifaklarını bertaraf etmek adın yaptığı çalışmalar vatan millet sevdalısı halkımız tarafından takdirle karşılanırken, seçmenlerini ülkücü katillerine oy vermek zorunda bırakanlar öncelikle kime hizmet ettiklerine baksınlar. Bize uzatılan eli geri çevirmez ya yumuşak dokunuşla sarar ya da kuvvetimizce sert bir şekilde ezeriz. Kimse, hele de hiçbir şer odağı, bize ne yapacağımızı söyleyemez. Herkes haddini bilmeli.

 Ülkücü hareketin ve Türk dünyasının Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Siz sadece izleyin dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.