Mhp'li Tarım'dan T.C. açıklaması

Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım , muhalefete seslenerek T.C. üzerinden yaptığınız popilist ve tribünlere oynama fırsatını yakalamanız size en fazla 3 günlük bir mutluluk yaşatabilir, sonrası hayat gerçekler üzerinden yürümeye devam edecektir.

16 Aralık 2019 Pazartesi 13:35
Mhp'li Tarım'dan T.C. açıklaması

Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,T.C. konusunda son gelişmeler üzerine söylüyoruz .Pkkya yardım ve yataklık yapan belediyelere karşı söylenmiş tek sözlerini bulamassınız.Seçim öncesi Hdp ile ortak adayları destekleyerek örtülü ittifak yapanları MHP de bu millette unutmayacaktır.Çocuk katilleri ve feto terörü destekçilerine tek söz söyleyemeyecek kadar aciz durumda olanların bu güne kadar attıkları milliyetçi nutuklar sahtekarlıkla iç içedir.15 Temmuz sonrası Fetöyü bitirme kararı almış Cumhur ittifakına özellikle Cumhurbaşkanımız ve liderimiz üzerinden saldırarak, Fetöcüleri kurtarma gayretleriniz alanen ortadayken, Devlete karşı tutumunuz netken, T.C. üzerinden yaptığınız popilist ve tribünlere oynama fırsatını yakalamanız size en fazla 3 günlük bir mutluluk yaşatabilir, sonrası hayat gerçekler üzerinden yürümeye devam edecektir.

        Abdullah Gül'ün, Davutoğlu'nun, Babacan'ın siyasi misyon ve görevleri netken, yeniden bölünme eksenine sürüklenmek istenen Türkiye'nin siyasetinde etkin rol alma gayretleri ortadayken, gerekirse 20 milletvekiliyle destek olabileceğini söyleyen siyasi parti liderinin sözcülüğünü yapanlar Mhp'nin vatan bayrak ve devlet aşkını test edemezler.

          Trabzon Büyük şehir meclisindeki T.C. konusu il başkanlığımızın bilgisi, tavsiyesi ve kontrolü doğrultusunda seyir etmiştir. Bütün sorumluluk bizimdir. Şu anda içinde bulunduğumuz şartlar yukarda saydığımız marazi ve hain düşünceleri terketmediğiniz sürece aynı kulvarda yürümemiz mümkün değildir. Bir siyasi hareket bu kadar net ve açık olamaz. Düşüncelerimiz bundan ibarettir. Şalpazarı ve Çarşıbaşı belediyelerimizdeki görüşlerimizde, uygulamalarımızda nettir.

Son Güncelleme: 16.12.2019 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.