Millet ittifakı sahada beraber çalıştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy sahada birlikte çalıştı

07 Şubat 2019 Perşembe 10:03
Millet ittifakı sahada beraber çalıştı

10 YILDIR MAHALLELERİMİZE HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Çaykara- Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettikten sonra Yalı Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam etti. Yalı Mahallesi ve Faroz balıkçı barınaklarında vatandaşlardan destek isteyen Mimar Mehmet Salih Akyüz’e İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy eşlik etti.

RANT ÇEVRELERİNE MÜSAADE EDİLMEMELİ

Çaykara, Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Dernek Başkanı Onkoloji uzmanı Dr. Ahmet Yaşar Zengin ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Trabzon’un sorunlarının tartışıldığı toplantıda konuşan Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Zengin, Trabzon halkının adaletli, çalışkan, liyakat sahibi belediye başkanını hak ettiğini söyledi. Başkan Zengin, “Seçilen belediye başkanı çıkar odaklarından uzak durmalı, fakat yatırımcıların önünü açmalı. Rant çevrelerine müsaade etmemeli” dedi.

BİLİM VE AKIL TERK EDİLDİ

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, şehri bilim ve ortak akılla yöneteceklerinin sözünü verdi. Akyüz, “Bilim ve akıl terk edildiğinde toplumların başına felaketler gelir, adaleti de unuttuğumuz zaman birçok karmaşık sorunla karşılaşabiliyoruz” diye konuştu.

10 YILDIR MAHALLELERİMİZE HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI

Trabzon’un nüfusunun arttığını ancak hizmet noktasında geri kalındığını belirten Akyüz, “Nüfusu yoğun olan mahallelerimizde, okul yok, kreş yok, spor salonu yok, yollar bozuk, ışıklandırılması yetersiz. 10 yıl mahallelerimize hiçbir şey yapılmadı. Biz bu gidişata “Dur” diyeceğiz. Bu kent ticaret ve turizm şehri, ticaret ve turizmi geliştirecek ne varsa onu yapacağız” diyerek Trabzon’un sorunlarını çözecek projelerinin hazır olduğunu söyledi.

MİLLET İTTİFAKI SAHADA BERABER ÇALIŞTI

Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretten sonra Faroz balıkçı barınaklarına giden Mimar Mehmet Salih Akyüz’e İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek el sıkışan belediye başkan adayları, Trabzon’u tarihi kimliğine uygun, parlayan bir yıldız haline getirmek için göreve talip olduklarını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.