Milletvekili Balta, vatandaşlarımız 24 Haziran'da Türkiye düşmanlarına Osmanlı tokadı vuracaktır

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Beşikdüzü’nde halkla bir araya geldi

21 Haziran 2018 Perşembe 14:30
Milletvekili Balta, vatandaşlarımız 24 Haziran'da Türkiye düşmanlarına Osmanlı tokadı vuracaktır

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta  ,öncelikle hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum bize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı sevgiden dolayı .Biz 21 Mayıs’tan beri Trabzon’dayız bize desteklerini ,dualarını görünce sorumluluğumuz artıyor.İnşallah bu güzellikler sandığa yansıyacak .Milletimiz şunu iyi biliyor. Avrupa Amerika, İsrail Türkiye’deki seçimleri merak ediyor .81 milyonla beraber  İslam dünyasıda  dua ediyor. Dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde  yeni hükümet sistemi ile birlikte güçlü bir şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmemiz milletimiz tarafından da benimsendi bu son derece sevindirici .İnşallah 24 Haziran’da vatandaşlarımız cumhurbaşkanımız  ve Ak Parti’ye vereceği oylarla cumhur ittifakına vereceği destekle  Arakan’daki , Somali’deki müslümanları, Suriye ‘de ,Irak’da  Balkanlarlarda ezilmişleri, mazlumları sevindirecek .Türkiye düşmanlarına da Avrupa’ ya da Amerika ‘ya da  İsrail’e de  yeniden bir Osmanlı tokatı atacak.

Milletvekili Balta,şu anda Kandil Hdp’ye oy toplamaya çalışıyor, bazı siyasiler her evden bir oy Hdp’ ye diyor ve Türkiye’deki gelişmelerden rahatsız olanlar insansız hava araçlarından ,Sihalardan ,Altay tanklarından,Atak helikopterlerinden, milli piyade tüfeklerinden rahatsız olanlar terörle mücadeleden rahatsız olanlar hak ettiği cevabı tarihin belki en önemli seçimi 24 Haziran’da sandıktan alacaklardır. Bu millete eziyet edenler ,bu milleti yok sayanlar, bu milleti birbirine düşürenler hak ettikleri cevabı alacaklardır.

Balta,bazı  siyasiler görüyoruz ki farklı farklı vaatlerle beraber milletimizin karşısında.Bir tarafta   geldiğimiz zaman yıkacağız diyenler var .Bizler 16 yıldan beri Sayın Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu güzel memleketimize ,bu aziz milletimize yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz ve yapacaklarımızı da anlatıyoruz biz yapmaya geliyoruz  birileri gibi yıkmaya değil.

24  Haziranda Milletimiz yapanların, halkına hizmetkar olanların yanında olacaktır buna inancımız tamdır.Bütün vatandaşlarımızı sandığa oy kullanmaya davet ediyorum.Öyle bir zamandayiz ki bir oyun bile önemi çok büyük bu nedenle vatandaşlık görevimizi yerine getirip oylarımızı kullanalım

Ramazan bayramı yaşadık inşallah 24 Haziran’da da Cumhurbaşkanımıza güçlü bir şekilde Trabzon’dan destek vereceğiz, güçlü bir şekilde Ak Parti’ye milletvekillerimize destek vereceğiz altı arkadaşımızla birlikte inşallah güçlü bir şekilde Ankara’ya gideceğiz yaptığımız projelere ilaveten mega projelere devam diyoruz, hizmetlerimiz devam edecek, milletimiz sahipsiz değildir ,her zaman onlarla birlikte olduk yine birlikte olmaya devam edeceğiz, emirlerine amade olduğumuzu cocuklarımıza ,ailelerimize bırakacağımız en büyük mirasın da bu olacağını bir dua almanın Allah rızası için çalışmanın ne kadar güzel olduğunu biz bunları yaşadık bu hazzı yaşadık inşallah bundan sonrada yaşayacağız .24 Haziran bir demokrasi festivali olur . Trabzon’umuzda huzurlu bir şekilde seçin sürecini geçiyor bu huzuru sağlayan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyoruz dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2018 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.