Milletvekili Cora :Darbe gecesi yaşananları asla unutmayacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora,Darbe gecesi yaşananları asla unutmayacağız

03 Kasım 2019 Pazar 15:18
Milletvekili Cora :Darbe gecesi yaşananları asla unutmayacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, 15 Temmuz darbe gecesine hainlerin görüşme kayıtlarının yer aldığı bir video paylaştı, darbecilere mazlum diyenlere büyük tepki gösterdi. Darbe gecesi yaşananları asla unutmayacaklarını ifade eden Cora, “Yaşanan acıları yok sayamayız. Kayıtlarda videoda olan biteni inkar eden zihniyete mazlum denilmez. Onları içeri tıkan hukuka zalim diyemeyiz. O gün darbecilerle işbirliği yapan kim olursa olsun şimdi ister sobacı olsun ister benzinlikte pompacı, isterse kolpacı olsun. Hiç umrumda değil! Önce FETÖ’ye terörist desin. Hak'ka inansın batıla sırtını dönsün. Sonra ülkesini vatanını bayrağını zerre kadar seviyorsa bildiklerini anlatsın. Hukuka güvensin ve kurtuluşa ersin” şeklinde ifadeler kullandı.

MİLLETE HİZMETTE 17 YIL

Kurulduktan sonra girdiği ilk seçimde 3 Kasım 2002’de tek başına iktidara gelen ve 17 yıldır iktidarda bulunan AK Parti’nin ilk seçim zaferi ile ilgili bir mesaj yayınlayan AK Parti Trabzon Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, “AK Parti’yi halk kurdu, tabelasını millet astı. Daha ilk yılında iktidar yaptı. Haksızlık karşısında yüreği doldu sahaya çıktı; Küresel bir güç oldu. Milleti arkasına aldı, vesayet güçlerini önüne kattı. Mazlum olana sahip çıktı. Millete hizmette 17 yıl ile ülkemize çağ atlattı” dedi.

GELECEĞE NEFES OLALIM

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı Geleceğe Nefes kampanyası ile 11 Kasım 2019’da saat 11:11’de 81 ilde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidan toprakla buluşacak. Kampanyaya destek veren AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, “Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde gelecek kuşaklar serinler.Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kampanyasına bende katıldım. Sizde destek olun ülkemizin her bir köşesinde milyonlarca fidan toprakla buluşsun. Geleceğe nefes olalım” mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.