Milletvekili Kaya'dan Ak Parti İl Başkanı Revi'ye cevap

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin "zamanını uyuyarak geçirdiği için yapılanları görmüyor" açıklamasına cevap verdi .

19 Şubat 2020 Çarşamba 09:03
Milletvekili Kaya'dan Ak Parti İl Başkanı Revi'ye cevap

Chp Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ,Sayın Revi’nin siyasi nezaketten ve ciddiyetten uzak açıklamasını üzülerek okudum. Milletin gözünün içine baka baka hala yalan konuşuyorlar.

AKP'nin iktidara Geldiği günden beri vadettiği bütün projeleri bir bir gerçekleştirdiğini ve vatandaşlarımıza vermiş oldukları bütün sözleri yerine getirdiklerini söyleyebiliyor!

Sayın Revi sadece Çömlekçi derim söyleyecek söz bulamazsınız.

2009 yılından beri Çömlekçi’ye bir çivi mi çaktınız? O kötü görüntüye mahkum ettiniz Trabzon bu. 11 yıl oldu. Oradaki hak sahiplerini de Trabzon’umuzu da mağdur ettiniz.

Utanıp, susacağınız yerde “vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi tuttuk” diyebiliyorsunuz!

61 proje demiştiniz, yeni terminal binası demiştiniz, yaptınız mı?

Terminal binası milletin kafasına çökecek.

Raylı sistem dediniz, Boztepe’ye teleferik dediniz, Güney Çevre Yolu dediniz, Erzincan-Trabzon demiryolu dediniz…

Hangisini yaptınız?

Doğrudur, Trabzon’a kimsenin hayal edemeyeceği kötülüğü yaptınız.
Tarihi Boztepe’yi hançerlediniz, sahillerimizi yok ettiniz, balıkçılığı bitirdiniz.

Tonya ilçemizde ambulans helikopter için pist yokken; yaylanın tepesine, üstelik özel bir otel için devletin kasasından 4 milyon lira harcayarak helikopter pisti yapmayı hayal edebildiniz.

İş arayan gençlerimiz her gün bizleri arıyor, iş bulmaya çalışıyor. Sizin tuzunuz kuru tabi, böyle bir derdiniz yok. Bir fabrika mı yaptınız Trabzon’a, bir üretim tesisi mi açtınız?

Bu kadar gencimiz işsizse bunun sebebi sizsiniz, 18 yıllık iktidarınızdır.

Milletin aklıyla alay etmeyin, samimi olun.

Biz hiçbir zaman memleketin ve milletin menfaatine olan yatırımlara karşı çıkmadık, israfa karşı çıktık, akılsızlığa karşı çıktık, milletin kaynaklarının yandaş müteahhitlerinize aktarılması dışında hiçbir amaca hizmet etmeyen gereksiz işlerinize karşı çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.