Milletvekili Örs: vatandaşlarımıza 'İYİ Belediyecilik' ayrıcalığını yaşatacağız

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs,Türkiye’de ve Trabzon'da yapacağımız çalışmalar ile vatandaşlarımıza 'İYİ Belediyecilik' ayrıcalığını yaşatacağız" dedi.

29 Eylül 2019 Pazar 15:33
Milletvekili Örs: vatandaşlarımıza 'İYİ Belediyecilik' ayrıcalığını yaşatacağız

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından "Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.İYİ Parti İl Binasında düzenlenen toplantıya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yavuz Kahraman, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 

Toplantı, 31 Mart yerel seçimleri sonrası İYİ Partili Başkan ve Meclis üyeleri olarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar, belediye hizmetlerinin etkinliğini artırmak için bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yapılacak çalışmaların usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek, Trabzon'un şehir vizyonunu değerlendirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Burada konuşma yapan  Milletvekili Örs,  "31 Mart seçimleri öncesi hep beraber çok koştuk, çok yorulduk. Milletin taktiri ile bugün azımsanmayacak bir sayı, sizlerin vasıtası ile İYİ Parti Belediyelerde temsil ediliyor. Yerel yönetimler toplum karşısında imtihandır. Başarılı ve güzel işlere imza atıp, iyi bir imaj yaratmak zorundayız. Sorumlu muhalefet anlayışı ile hareket edeceğiz. İktidar sahiplerinin yanlışlarını, eksiklerini bizlere yakışan bir lisan ile eleştireceğiz. İyiye de iyi diyeceğiz. Çünkü bizim isteklerimiz kamunun istekleridir." dedi. 

Vatandaşların İYİ Belediyecilik ile ayrıcalık yaşayacaklarını belirten İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "İYİ Parti'nin yerel demokrasi anlayışının temelini, demokratik mahalli idare, halka hizmet, adil ve eşit temsil, birlikte yönetim, siyasal sorumluluk, verimlilik, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeleri oluşturmaktadır. Bu nedenle Kamu vicdanını kanatan imar yolsuzlukları, rant ve kent yağmacılığını önlemek, şehrimizin değer ve dinamiklerinden ödün vermeden toplumun yararına doğru ve etkili hizmet anlayışı ile hareket etmek adına hepimize büyük görevler düşmektedir. Türkiye’de ve Trabzon'da yapacağımız çalışmalar ile vatandaşlarımıza 'İYİ Belediyecilik' ayrıcalığını yaşatacağız." dedi.

Son Güncelleme: 29.09.2019 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.