Muhammet Balta :24 Haziran’da milletimizin desteği ile yolumuza devam edeceğiz

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta,24 Haziran’da milletimizin desteği ile yolumuza devam edeceğiz

07 Haziran 2018 Perşembe 13:33
Muhammet Balta :24 Haziran’da milletimizin desteği ile yolumuza devam edeceğiz

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili 27. dönem milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde sürdürdü.

Şalpazarı merkezde esnaf ve vatandaşları gezen Balta, “Milletimizin refahını, gelişmişlik seviyesini arttırmak için canla başla çalıştık. 7 Haziran 2015’den bugüne kadar tüm ilçelerimizde olduğu gibi Şalpazarı’mız dada söz verdiğimiz ne varsa bu zamana kadar hepsini yaptık.Biz İleri derken, muhalefet geri diyor, biz yaptık, yaparız, yapacağız diyoruz, onlar yıkacağız diyor.Ağasarlı hemşerilerimiz ülkemizin 16 yıllık AK Parti iktidarıyla büyük bir atılım içinde olduğunun bilincinde. Şükürler olsun ki yaptığımız çalışmalar ile milletimizin yüzüne ak bir anlayışla bakabiliyoruz. Hemşerilerim ilk günkü ilgi ve sevgi seliyle bizleri karşılıyor. Elbette bizlerden talep ve beklentileri var. Eksikliklerimiz tabi vardır. Ama bundan sonrada yine yaparsa AK Parti yapar diyoruz. 16 yılda hayata geçirdiğimiz reform ve projelerimizle her alanda milletimizin hayatını kolaylaştırdık. İnanıyorum ki milletimizin teveccühüyle 25 Haziran günü yine milletimize hizmet yolunda kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe iftar programına da katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, daha sonra ilçe merkezinde bulunan Çay ocaklarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Son Güncelleme: 07.06.2018 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.