Muhtarlarımız mahallelerdeki çözüm ortağımızdır

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Davut Çakır Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Bekir Aktürk ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

23 Kasım 2018 Cuma 13:39
Muhtarlarımız mahallelerdeki çözüm ortağımızdır

Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nda gerçekleşen ziyarette Federasyon Başkanı Bekir Aktürk ,Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından samimi bir şekilde karşılanan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Davut Çakır, aday adaylığı sürecinde Parti Teşkilatları yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarını ve vatandaşları ziyaret ettiğini belirterek muhtarlarımızın toplumumuzda çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Davut Çakır, muhtarlarımızın toplumumuzda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın temsilcisi olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Şehirlerin oluşmasında mahallelerimizin başında bulunan muhtarlarımızın vatandaşlarımızla olan diyalogları önemli bir yer oluşturmakta. Muhtarlarımız doğrudan seçilen ve hiçbir siyasi partiye üye olmadan direk Cumhurbaşkanı’nın temsilcileridir. Biz aday olup seçildikten sonra muhtarlarımız her zaman bizlerin çözüm ortağı olacaktır. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden 693 muhtarımızla beraber çalışarak Trabzon’a hizmet getireceğiz. Trabzon büyükşehir olması münasebetiyle üç çeşit muhtarlık karşımıza çıktı. Köyden mahalleye dönüşen muhtarlık, belediye sınırları içerisindeki mahalle muhtarlığı ve beldeden mahalleye dönüşen muhtarlıklar. Her birinin sorunu ile ayrı ayrı ilgilenecegiz7 ve çözüm konusunda muhtarlarımızla birlikte ortak hareket edip bu sorunları çözmeye çalışacağız."

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Davut Çakır, seçilmeleri halinde muhtarlar ile sürekli iletişim içerisinde olacaklarını da belirterek, “Muhtarlarımız milletin kendisidir, onun için de muhtarlarımız başımızın tacıdır. Toplumumuzun en önemli hizmet odağı muhtarlarımızdır. Ellerlinde çok az imkanlar olmasına rağmen seçilmiş oldukları mahallelere hizmet getirme gayreti içerisinde olan siz muhtarlarımızla sürekli iletişim halinde olup Trabzon’a hizmet edeceğim” dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Bekir Aktürk ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Davut Çakır’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek, Trabzon ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.