Murat Özcan,Saadet Partisi tertemiz bir geleceğin adıdır

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili  adayı Murat Özcan,seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

03 Haziran 2018 Pazar 12:56
Murat Özcan,Saadet Partisi tertemiz bir geleceğin adıdır

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili  adayı Murat Özcan, dün akşam iftardan sonra kendi Çarşıbaşı ilçesi esnafını gezerek, Çarşıbaşı’lı gençlerle bir araya geldi. Gösterilen yakın ilgiden memnun kaldığını söyleyen Murat Özcan,  gençlerin geleceğin teminatı olabilmesi için fikri ve vicdanı hür, bilgili ve ahlaken üstün kişilikler olması gerektiğini söyledi.

 Ekonomik kaygıları olan gençlerin yüksek idealler peşinden gitmekte zorlandığını söyleyen Murat Özcan, geçim derdine düşmüş insanları, yüksek idealler için mücadele etmeye ikna etmenin zor olduğunu dile getirdi. Murat Özcan sözlerini şöyle sürdürdü:

“ İnsanımız, özellikle gençlerimiz işsizlik korkusu ve geçim kaygısı içindeler. Durum bu şekilde olunca da insanca ve onurlu bir yüksek yaşam kalitesini hedef olarak önüne koyması zorlaşıyor. Zaten küresel güçler sömürülerini sürdürebilmek için bizim gibi toplumları işsizliğe mahkûm ederek kendi derdi içinde boğuyor ve sömürüsüne devam ediyor. Seni sürekli borçlu konumunda tutarak kendi menfaatleri doğrultusunda hareket etmeni istiyor.

İşte bu noktada gerçekten milli olan Saadet Partisinin insanımıza ve bütün insanlığa huzur ve adalet getirecek olan çözüm yollarının önemi bir kez daha anlaşılıyor.

Değerli arkadaşlar Türkiye’miz tıkanmıştır;

Siyaseten tıkanmıştır.

Ahlaken tıkanmıştır.

Ekonomide tıkanmıştır.

Dış politikada tıkanmıştır.

Türkiye’nin yeni bir sese, yeni bir söze, yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacı vardır.

Bu ihtiyacın adresi Saadet Partisi’dir.

Çünkü Saadet Partisi:

Tertemiz bir mazi’nin,

Tertemiz bir kadronun,

Tertemiz bir geleceğin adıdır.” Dedi.     

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.