Ön adım dahi atılmış değil

CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu iktidarın vaatlerini yerine getirmediğini belirterek “Belki bir yılda bu çalışmalar tamamlanamaz ama şehirde bir ön adım dahi atılmış değil” dedi.

09 Mart 2020 Pazartesi 09:15
Ön adım dahi atılmış değil

MAKUL ÇALIŞMA YOK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu iktidarın vaatlerini yerine getirmediğini belirtti. Hacısalihoğlu vaat edilen projelerin takipçisi olduklarını belirterek şunları dile getirdi: “Yaklaşık bir yıldır yerel yönetimler görevde ancak vaat edilen projelerle ilgili makul bir çalışma göremiyoruz. Belki bir yıl da bu çalışmalar tamamlanamaz buna hak veriyorum ama projelerin hayata geçmesi adına bir ön adım dahi atılmış değil.”

DESTEĞE DE HAZIRIZ
“Trabzon, çay ocaklarına teslim olmuş durumda. Bir şehirde bun kadar fazla çay ocağı açılıyorsa ve hepsi dolup taşıyorsa açıkça gösterir ki bu işsizlik had safhadadır. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı ile Trabzon betona teslim edildiği gibi verilen birçok söz de şehirle buluşmadı. Bu sözlerin hepsinin takipçisiyiz ve hayata geçmesi için kamuoyu oluşturmak için desteğe de hazırız. Yeter ki projeler hayata geçsin üstümüze düşen ne varsa elimizi taşın altına koyarız.”

GÜNDEM OLUŞTURACAĞIZ
İl Başkanı Hacısalihoğlu parti içi birlikteliği sağlamak adına çalışmalar gerçekleştireceklerini de dile getirip, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte çalışmalar gerçekleştireceğiz. Tüm ilçelerimizin sorunlarının aşılması için gündem oluşturacağız” açıklamasında bulundu.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.