ÖRS: Alternatif İYİ Parti...

İYİ Parti Trabzon 1.sıra milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarını Ortahisar İlçesinde sürdürdü.

12 Haziran 2018 Salı 15:15
ÖRS: Alternatif İYİ Parti...

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs Ortahisar ilçesi Faroz Mahallesi ve Toklu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Örs, burada vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi ve vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs her iki mahalle ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunurken “Trabzon kararını verdi. Trabzon bu seçimde farklı bir sonuca gidiyor. Söz verip yerine getirmeyenlere, vaatlerini tutmayanlara, milletin telefonlarına dahi bakmayanlara bir ders verecek, bu görünüyor. Biz her yere gidiyoruz,  her gönüle girmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızla hasbihal ediyoruz. Esnaf dertli, tüccar dertli, çiftçi dertli, tarım yapan dertli, artık yeter. 16 senedir biz ciddi bir avans verdik, 16 senedir ciddi bir güç verdik. Ama bu arkadaşlar bu işi beceremedi, şimdi bir alternatif doğdu, İYİ Partiyi destekleyeceğiz diyorlar. Ben Trabzon’da çok farklı bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. İnsanlarda bir sessizlik var, bu sessizlik yarın sandığa farklı yansıyacak. Biz son güne kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Örs konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu seçimlerin sonucunda Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğunu artık Türkiye’nin tıkandığını, toplumsal barışı kaybettiğini anlatmaya çalışıyoruz ve bunu da ne yazık ki müşaade ediyoruz, konuştuğumuz esnaf sıkıntı içerisinde. Tüm bunların değişmesi için İYİ Parti olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, her tarafa ulaşmaya çalışıyoruz. İYİ Parti alternatif partidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.