Örs “Boztepe’ye Teleferikle Çıkan Var mı?

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs Ak Parti’nin vaatlerini hatırlatarak “Söz verdiler, yapmadılar”,“Boztepe’ye Teleferikle Çıkan Var mı? diye sordu.

19 Haziran 2018 Salı 10:56
Örs “Boztepe’ye Teleferikle Çıkan Var mı?

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, seçim çalışmalarını Ortahisar İlçesinde yoğunlaştırdı.Dr. Hüseyin Örs, yaptığı konuşmalarda Ak Parti’nin vaatlerini hatırlatarak “Söz verdiler, yapmadılar” dedi. Dr. Hüseyin Örs, Ak Parti’nin her seçim döneminde bol vaat vererek seçmenden oy istediğini ama iş başına geldiğinde bu vaatlerini yerine getirmediğini iddia ederek şöyle dedi “Yıl 2009 yani bundan tam 9 yıl önce Trabzon’a vaat ettikleri bir projelerden biri de “teleferik projesi” idi. Güzel bir projeydi. Trabzon’u Dünya Şehri yapacağız, Boztepe’ye teleferik hattı kuracağız dediler. O günkü gazeteler, haber sitelerinin arşivleri duruyor. Her gün gazetelere ilanlar, güzel güzel görseller ile teleferik projesini sunarak, milletten destek istediler. Bir film vardı hatırlayın. Meydana hafif raylı sitem geliyor, yolcularını indiriyor, tam o sırada İskenderpaşa Caminin üstünden teleferik Boztepe’ye doğru çıkıyor. Ne oldu bu teleferik işi? Önce Meydan’dan Boztepe’ye dediler. Epeyce süre bunu konuştu Trabzon. Aradan bir seçim daha geçti. Vaat yine devam etti. Yine süslü cümleler, yine billboardlarda resimler, gazetelerde ilanlar. Ama ortada ne teleferik var, ne de teleferiğin güzergahı belli. 2009 dan 2016’ya tam 7 sene sonra; 2016 da vaat ettikleri teleferiğin güzergahını değiştiler. Meydan’dan Boztepe’ye olmaz, Moloz’dan Botanik Parkı’na Parkına yapacağız dediler. Şimdi 2018’deyiz. Neredeyse 10 yıl oldu, bu teleferiği gören var mı? Buna binip de Boztepe’ye çıkan var mı?”
İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, “Trabzon’daki seçim çalışmalarında vatandaşla konuştuğumda; tutulmayan sözlerden, yerine getirilmeyen vaatlerden dolayı halkın Ak Partili siyasetçilere güveninin kalmadığını gözlemledim. Vatandaş “Bunlar seçim zamanı Mega Projeler diyerek gösterişli propaganda malzemeleri kullanırlar, raylı sitem, teleferik, Güney Çevre Yolu, parklar, tersanede 5000 kişiye iş, yeni ve modern otobüs terminali daha neler neler halka vaat ettiler. Günlerce billboardları, gazeteleri, televizyonları işgal ettiler. Ama ortada hiçbiri yok” diyor. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle tamamladı “Bu projelerin akıbetini sorduğumuzda tutarlı bir cevap veremedikleri yetmezmiş gibi şimdi de yeni vaatlerle seçmenin karşısına çıkıyorlar. 24 Haziran’da seçmen bu vaat edip de yapmayanlara, söz verip de tutmayanlara sandıkta gereken dersi verecek. Buna kimsenin şüphesi olmasın.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.