ÖRS “İYİ Parti Aynı zamanda Bir Kadın Hareketidir”

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs :“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesiyle İYİ Parti aynı zamanda bir kadın hareketidir. Artık Türkiye’ye kadın eli değecek” dedi.

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:31
ÖRS “İYİ Parti Aynı zamanda Bir Kadın Hareketidir”

İYİ Parti Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, seçim çalışmalarını Ortahisar İlçesinde yoğunlaştırdı.
Ortahisar İlçesi Kunduracılar Caddesinde esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Dr.. Hüseyin Örs, yaptığı konuşmalarda İYİ Parti’nin aynı zamanda bir kadın hareketi olduğuna vurgu yaparak “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesiyle İYİ Parti aynı zamanda bir kadın hareketidir. Artık Türkiye’ye kadın eli değecek” dedi.
İYİ Parti iktidarında kadınların işgücüne katılımını arttırmayı hedeflediklerinin altını çizen Dr. Hüseyin Örs “Kadınlarda işgücüne katılım oranını %50’ye çıkaracağız, kamuda kadın yönetici sayısını arttıracağız, Kamuda kadın yöneticilerin oranını %30’a çıkaracağız, tarımda sigortasız çalışan 18-40 yaş grubu kadınların sigorta primlerini 5 yıl boyunca karşılayacağız” dedi. Çalışan annelere kreş desteği vereceklerini söyleyen Dr. Hüseyin Örs annelerin iş hayatından uzaklaşmamaları için, işe geri döndüklerinde çocukları için kreş desteği sağlayacaklarını ifade etti.
“Kadına yönelik her türlü şiddet ve baskıyı engellemek öncelikli görevimizdir” diyen Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle tamamladı “Kadın cinayetlerinde iyi hal indirimi uygulamasını derhal kaldıracağız, Şiddet uygulayan erkeğin terapi evlerinde tedavi görmesini sağlayacağız, Önleyici kolluğu güçlendirmek ve özellikle aile içi şiddet, kadın cinayetleri, cinsel istismar, uyuşturucu ticaret ve çocuk istismarı gibi, toplum vicdanını derinden kanatan suçlar için önleyici ve ıslah edici tedbirler içeren Suçların Önlenmesine dair Kanun çıkaracağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.